Ja som més de 10.000 abonats!
Ja som més de 10.000 abonats!
||||||

El Villarreal CF ha superat aquesta important xifra en els deu primers dies de campanya d’abonaments

El Vilarreal CF ha superat els 10.000 abonats ‘groguets’ per a la present temporada 2020/21. Només deu dies després de l’inici de la campanya, el club groc ha aconseguit aquest dijous aquesta simbòlica i important xifra d’abonats.

La campanya d’abonats, que durarà fins al 30 de setembre, avança a molt bon ritme, superant els registres de la temporada passada a hores d’ara. Una vegada més, l’afició ‘grogueta’ està demostrant que, fins i tot en les circumstàncies més adverses, està amb el Villarreal CF

Sota el lema #YoSíEstoy, el club groc ha realitzat un important esforç, llançant una campanya d’abonaments que presenta fortes compensacions per als abonats ‘groguets’, que no van poder assistir a les últims partits que va disputar el Villarreal CF el passat curs a causa de la pandèmia del COVID-19.

CONDICIONS DE LA CAMPANYA 2020/21: Únicament vàlides de l’1 al 30 de setembre

Els abonats de la temporada passada poden triar entre renovació d’abonament o devolució dels diners per a la pròxima temporada. La campanya d’abonaments, que tindrà lloc exclusivament de l’1 al 30 de setembre, presenta les següents opcions:

 • OPCIÓ 1. Per a fomentar la renovació, els abonats que decidisquen renovar la seua passada per a la temporada 2020/21 gaudiran d’un 60% de descompte en el preu de l’abonament, independentment de quin siga la seua categoria (VYP Or, VYP Plata i Abonament General). A més, com a mostra de solidaritat i compromís amb la conjuntura actual, els abonats que arran de la pandèmia del COVID-19 estiguen en situació d’Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTE) obtindran un 75% de descompte.
 • OPCIÓ 2. El Villarreal CF reembossarà els diners corresponents al 30% de l’abonament a aquells abonats que no desitgen renovar i sol·liciten el reembossament corresponent pels sis partits que no van poder veure la temporada passada a causa de la pandèmia del COVID-19.
 • OPCIÓ 3. Els afeccionats que vulguen ser nous abonats del Villarreal CF tindrà un 20% de descompte respecte a la campanya anterior en el seu carnet per a la temporada 2020/21.

 

L’abonament per a la temporada 2020/21 inclou tots els partits que el Villarreal CF jugue com a local en l’Estadi de la Ceràmica de LaLiga, la fase de grups de l’Europa League i fins a huitens de final de la Copa del Rey.

El club continuarà premiant l’assistència amb descomptes: els abonats que s’hagen perdut fins a un màxim de 3 partits en la 2019-20, seran ‘Very Yellow People’ Or en la 2020-21; mentre que els que s’hagen absentat entre 4 i 6, seran ‘VYP’ Plata. Els 6 partits que es van disputar a porta tancada en la 2019-20 es comptabilitzaran com assistits per als VYP.

Els abonaments de categoria especial mantindran la bonificació d’anteriors temporades, aplicada sobre el descompte base del 60% o 75% (ERTE).

 • Carnet jove. Els aficionats menors de 25 anys gaudiran d’un 50% de descompte addicional, que s’aplicarà sobre la rebaixa del 60% o 75% (ERTE) corresponent a la renovació de l’abonament.
 • El club mantindrà la renovació gratuïta als aturats. El primer any serà totalment gratis, mentre que el segon i tercer any, els aturats hauran de pagar un 33% i 66% del preu de l’abonament, respectivament. Aquests dos últims descomptes s’aplicaran sobre la bonificació del 60% o 75% ERTE corresponent a la renovació de l’abonament.
 • Jubilats i pensionistes. S’aplicarà una rebaixa de 15 euros al preu de l’abonament per a jubilats i pensionistes, que s’afegirà al descompte corresponent per la renovació de l’abonament (60% o 75% en cas de ERTE).

El Villarreal CF, compromés amb la situació

Davant el panorama incert a causa de la pandèmia del COVID-19, el Villarreal CF es compromet a adoptar les mesures de compensació oportunes en relació als partits que se celebren a porta tancada o amb reducció d’aforament durant la pròxima temporada.

Períodes de renovació i alta de nous abonats

 • El període de la campanya d’abonats serà exclusivament de l’1 a 30 de setembre. Les condicions presentades ja no tindran validesa a partir de l’1 d’octubre.
 • De l’1 al 15 de setembre: renovació i alta de nous abonats.
 • A partir del 16 de setembre: canvis d’ubicació i alta de nous abonats.
 • Facilitarem les gestions online perquè no hages de vindre a renovar el teu carnet o sol·licitar el reembossament de manera presencial.
 • També es podrà renovar en les taquilles de l’Estadi de la Ceràmica i a la Botiga Oficial de la Plaça Major de Vila-real.
 • El club oferirà facilitats de finançament en el pagament dels abonaments a través de CaixaBank, patrocinador del Villarreal.

Graderia d’Animació i avantatges d’abonat

 • El Villarreal continuarà habilitant la Graderia d’Animació.
 • Els abonats continuaran comptant amb avantatges i descomptes amb les empreses col·laboradores del Submarí gràcies a Yellow Club.
 • Els abonats del Villarreal CF podran obtindre, de manera gratuïta, els abonaments del TAU Castelló (bàsquet) i Bisons Castelló (futbol sala) per a la pròxima temporada.

#YoSíEstoy

#EndavantMésQueMai

Per a més informació es pot visitar la següent secció de la web oficial: https://villarrealcf.es//fans/abonate 

Compartir.