Ja pots apuntar-te als Campus PRO del Villarreal!
Ja pots apuntar-te als Campus PRO del Villarreal!
||||

Els joves ‘groguets’ poden inscriure’s fins a tres torns que se celebraran durant el mes de juliol a Puigcerdà (Girona)

Gaudeix de l’estiu sentint-te en la pell d’un futbolista del Submarí Groc amb els Campus PRO del Villarreal CF! El Submarí ha obert el termini d’inscripció per als tres torns, que se celebren durant el mes de juliol en les instal·lacions de l’Hotel Puigcerdà Park (Girona).

Els tres torns del Campus PRO són els següents:

  • Torn 1: del 4 al 10 de juliol a l’Hotel Puigcerdà Park.
  • Torn 2: de l’11 al 17 de juliol a l’Hotel Puigcerdà Park.
  • Torn 3: del 18 al 24 de juliol a l’Hotel Puigcerdà Park.

El Campus PRO és una activitat esportiva dirigida a xiquets/as entre 4 i 17 anys que consisteix a realitzar una estada setmanal interna a l’estiu amb jugadors arribats de tots els llocs del territori nacional i internacional.

Per només 595 euros, el Campus PRO inclou l’allotjament en règim de pensió completa, cobertura mèdica, dos equipaments del Villarreal, trasllats en bus des de la Ciutat Esportiva del Villarreal a la seu de Puigcerdà i retorn (suplement per viatge de 20+20 euros). No sols això, els participants tindran l’oportunitat d’exercitar-se a doble sessió d’entrenament diari i jugar mini partits al costat de la llegenda groga i de la Selecció Espanyola Marcos Senna.

Aquesta inoblidable experiència esportiva desenvolupa un programa formatiu intens de futbol sota els paràmetres de la metodologia d’entrenament i sota les directrius dels propis entrenadors de la Cantera Grogueta. A més, durant el transcurs dels Campus PRO, es potenciarà amb especial atenció la figura del porter com a perfil d’especialista en el joc realitzant un cicle de treball específic diari.

Per si no fos prou, les joves promeses que formen part del Campus PRO podran ser seleccionats per a competir en els millors tornejos nacionals amb segell Villarreal CF. Com a colofó, els xicotets ‘groguets’ participaran en una gran festa de comiat i rebran un diploma oficial del Villarreal CF personalitzat.

¡Obtingues més informació i inscriu-te al Campus PRO en la web oficial del Campus i Tornejos del Villarreal CF!

Compartir.