Invasió groga a Liverpool
Invasió groga a Liverpool

HOYOYO

2.000 aficionats del Villarreal animaran a l’equip en el mític estadi de Anfield

La marea groga ha arribat fins a Liverpool. Una quarta part dels aficionats del Villarreal CF que animaran a l’equip en Anfield ja estan en terres angleses. Tres dels nou vols des de l’aeroport de Castelló que viatjaran a Liverpool ja han arribat a la ciutat anglesa, mentre que la resta d’aficionats arribarà demà per a donar suport a l’equip en el partit de tornada de les semifinals de la UEFA Europa League, que enfronta a l’equip groc enfront de l’històric Liverpool.

Cal destacar que aquest ha sigut el desplaçament més massiu de la temporada amb un total de 2.000 aficionats. En el partit de tornada de quarts de final de la UEFA Europa League, que es jugava a Praga, es van desplaçar un total de 400 seguidors grocs.

‘Fan Zone’ per als seguidors grocs a Liverpool

Els seguidors del Villarreal CF tindran un punt de trobada en el centre de Liverpool per al duel d’aquest dijous. Així, la penya Celtic Submarí ha organitzat una ‘Fan Zone’ en la plaça Concert Square en la qual els seguidors grocs que ho desitgen podran signar la pancarta d’homenatge a les víctimes de Hillsborough. A més, hi haurà música en viu de 12.00 a 18.00 hores, just quan els seguidors del Submarí es desplaçaran fins a Anfield. Una vegada allí, els aficionats posaran la pancarta d’homenatge en el Mausoleu dedicat a les víctimes de la tragèdia de Hillsborough.

 

Compartir.