Placeholder canvas
“Intentarem dificultar-les el seu joc”
“Intentarem dificultar-les el seu joc”
||||

Sara Monforte ha destacat la importància de mantindre el bloc unit per a plantar-li cara al rival (dissabte, 16.00h)

L’entrenadora del Villarreal Femení, Sara Monforte, va comparéixer davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit que enfrontarà a les groguetes enfront de la Real Sociedad, corresponent a la jornada 2 de la Liga F. El partit tindrà lloc el dissabte 17 de setembre, a partir de les 16.00 hores, en Zubieta. Aquestes són les declaracions de l’entrenadora castellonenca:

El rival

“Tots sabem de la dificultat del rival. Cal recordar que la Real Sociedad va ser subcampiona de lliga la temporada passada i va fer, potser, la millor campanya de la seua història. Crec que, al costat del Barça, és l’equip que millor joc posicional duu a terme. Les jugadores tenen perfectament assumit el seu rol i intenten portar la pilota a zones en les quals els seus jugadors saben com generar un bon rendiment. A més, és un equip que et sotmet molt i al qual és difícil crear-li perill, perquè té una gran pressió rere pèrdua de pilota. Intentarem dificultar-los eixe joc i enxampar-les una mica per sorpresa”.

Les claus

“La línia a seguir en el partit és mantindre’ns molt juntes. La Real Sociedad és un equip que juga bé entre línies. És cert que enguany, potser, han perdut una mica en els laterals a causa de l’eixida d’un parell de jugadores. Però al final és un equip que manté un bloc molt unit”.

Noves incorporacions

“Les sis incorporacions que hem tingut aquesta temporada m’han sorprés per a bé. La veritat és que estem molt contents amb elles. És cert que hi ha un gruix de jugadores de la temporada passada, que ja saben la nostra manera de treballar i això facilita la integració de les noves. La veritat és que estan donant molt rendiment i, a nivell de grup, ens estan aportant coses molt positives”.

Compartir.