skip to content
Intensitat i ofici per vèncer a Ipurua
Intensitat i ofici per vèncer a Ipurua
||||||

Javi Calleja aposta per imposar l’estil groc davant la proposta de joc directe del conjunt armer

L’entrenador del Villarreal CF, Javi Calleja, ha comparegut davant els mitjans de comunicació amb motiu de la prèvia del partit d’aquest dijous davant la SD Eibar (Ipurua, 19.00 hores). El tècnic groc ha analitzat el joc del conjunt armer: “És un equip que t’exigeix molt. Sempre va al límit. Segur que ens pressionen molt amunt per dificultar la nostra eixida de pilota i obligar-nos a fer servir el joc directe. És un rival molt fort a les disputes i perillós en les segones jugades. Aposten pel joc directe. Porten la pilota a les bandes i treuen molts centres laterals. Buscaran que no estiguem còmodes”.

Per obtenir la victòria en el feu basc, Calleja advoca per eixir intensos i concentrats davant l’Eibar: “Hem de jugar amb molta intensitat i donar el 100% durant tot el partit. Volem portar la iniciativa i, tot i la pressió alta que exerciran, ser capaços de desplegar el nostre joc d’associació per a fer-los mal”.

Finalment, l’entrenador del Villarreal CF ressalta la importància de mantenir la regularitat per seguir recollint notables resultats: “Hem d’anar partit a partit. Davant l’Eibar, tractarem d’aconseguir la tercera victòria consecutiva. És bonic estar a dalt a hores d’ara, però el realment important és arribar en bona posició al final del campionat. Per això, el nostre pensament està només centrat en guanyar a Ipurua”.

Per veure les declaracions de Javi Calleja en sala de premsa només cal clicar a la pestanya de vídeo situada sobre la fotografia principal.

Compartir.