Intel·ligència enfront de l’oportunitat
Intel·ligència enfront de l’oportunitat
HOYOYO

Calleja ressalta la importància del xoc i la necessitat de ser pacients davant el CD Leganés

L’entrenador del Villarreal, Javi Calleja, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per analitzar la prèvia del partit de Lliga davant el CD Leganés (diumenge, 18.30 hores). El preparador groc ha ressaltat la importància del partit: “Són tres punts fonamentals. Si guanyem, obtenim avantatge respecte als nostres rivals. El final de temporada és a prop i l’equip està més solt i juga cada vegada millor”.

Tot i la transcendència del xoc, Calleja advoca per jugar amb intel·ligència i no desesperar-se: “S’ha de tenir paciència, madurar bé el partit, que no ens entren les presses. Tenim l’obligació d’anar a guanyar, però sense desprotegir-nos. Amb pilota i sense pilota hem de fer-ho el millor possible i no descompondre’ns. La victòria ens portaria a una situació més propera a l’objectiu, però no podem atabalar-nos”.

D’altra banda, el preparador del Submarí ha elogiat la qualitat del rival ‘pepinero’: “És un equip molt dur, que compta amb jugadors molt ràpids. És el conjunt que més corre de LaLiga. No serà fàcil superar-los. Per aconseguir-ho, hem de fer un partit molt complet”.

Finalment, Calleja ha fet una crida a l’afició groga, que va mostrar un suport incondicional durant el partit de UEFA Europa League davant el Valencia CF: “A Mestalla va caure un gran diluvi, però no van deixar d’animar. Van estar amb nosaltres en tot moment. És un partit per oblidar-se de la meteorologia i estar amb l’equip”. 

Compartir.