skip to content
Informació rellevant per al Villarreal Femení-Sevilla FC
Informació rellevant per al Villarreal Femení-Sevilla FC

Els abonats podran assistir al partit entre les groguetes i el conjunt sevillà presentant el seu abonament (diumenge 21 d’abril, 14.00 hores)

El Villarreal Femení disputa aquest diumenge 21 d’abril, a partir de les 14.00 hores en el Mini Estadi, el partit corresponent a la jornada 24 de Liga F davant el Sevilla FC. Les de Sara Monforte afronten aquest partit amb l’ambició de poder extraure un resultat positiu. 

  • Els abonats del Villarreal CF poden accedir gratuïtament presentant el seu abonament de la temporada 2023/24. Així mateix, també podran accedir les persones que posseïsquen el Carnet Simpatitzant de la temporada 2023/24. 
  • Hi haurà venda d’entrades en els voltants al Mini Estadi en la pròpia prèvia del partit (10€).
  • L’obertura del Mini Estadi no es realitzarà fins a una hora i mitja abans de l’inici de la trobada. 
  • L’accés per a l’afició serà exclusivament per l’accés que hi ha al costat del CEM (Centre Esportiu Municipal de Vila-real). Així, s’habilitarà un pàrquing especial, de manera gratuïta, en el mateix accés al CEM per als aficionats. 

#MásQueUnRegalo, una acció de Liga F pel Dia del Xiquet 

Amb motiu de la celebració del Dia del Xiquet i de la Xiqueta, des de Liga F commemoraran aquest dia tan important per a reviure la passió i l’amor que les nostres futbolistes senten pel futbol des que eren xiquetes. Així doncs, com a agraïment, en finalitzar el partit les futbolistes regalaran marxandatge als més i les més xiquetes de les graderies. 

Premi a l’afició del Villarreal CF

Si eres aficionat del Villarreal CF, vindre a animar al Villarreal Femení té premi! L’afició és un motor clau per a les groguetes i, encara més, en aquesta recta final en la qual només queden 4 partits en el Mini Estadi i segueix en joc l’objectiu de la permanència. Per això, les primeres persones que accedisquen al Mini Estadi amb algun distintiu del club groc (samarreta, bufanda, bandera…) rebran com regal una postal signada per Kayla McKenna, la ‘killer’ del Villarreal Femení en la present temporada. La jamaicana acumula ja 8 gols i ha repartit 2 assistències en els 1.909 minuts que ha disputat (23 partits) en Liga F.

Compartir.