skip to content
Il·lusió i convicció de ser líders de grups
Il·lusió i convicció de ser líders de grups

Marcelino espera un partit complicat i intens davant l’Stade Rennais (dijous, 18.45h)

L’entrenador del Villarreal CF, Marcelino García Toral, ha comparegut davant els mitjans de comunicació al costat del seu futbolista Étienne Capoue en la roda de premsa prèvia al partit davant l’Stade Rennais, que es disputarà demà dijous, a partir de les 18.45 hores, en el Rhoazon Park.

Estes han sigut les declaracions més destacades del tècnic de Gijón:

Sobre l’Stade Rennais

“El seu nivell físic és alt, una cosa comuna en els equips francesos. És un equip al qual ens va costar molt guanyar a casa. Demà hem de tornar a guanyar i així intentarem que siga. Sabem que ens exigiran un alt ritme, però intentarem imposar en el camp les nostres armes”.

Sensacions i importància del partit

“Hem de guanyar. Ser primers de grups suposa saltar una eliminatòria, que és un premi important. Guanyar també demostraria que l’equip està bé, malgrat els deu minuts finals de la primera part contra la Real Sociedad. Este és el camí. Tenim la il·lusió i el convenciment que podem guanyar este partit”.

Quin partit esperes

“Hem de tindre paciència. Tractarem d’igualar el seu ritme i intensitat, però amb paciència perquè el partit serà llarg i igualat. Sabem que guanyar fora de casa és difícil i més a Europa, però som capaces de competir contra qualsevol rival. Tenim la il·lusió i ambició de jugar un gran partit”.

Nivell físic de l’equip

“Juguem l’últim partit fa cinc dies, un temps suficient per a recuperar-nos. Sabem que este mes tindríem molts partits i hem d’afrontar-lo amb la il·lusió de guanyar els màxims possibles.

Pots tornar a veure la roda de premsa al complet de Marcelino García i Étienne Capoue en el següent vídeo:

Compartir.