Placeholder canvas
Il·lusió contra els obstacles
Il·lusió contra els obstacles
||||||

Unai Emery destaca que està sent una pretemporada complicada, però veu a l’equip amb “orgull competitiu”

L’entrenador del Villarreal CF, Unai Emery, ha destacat que està sent una pretemporada convulsa per les lesions i els casos de covid detectats en la plantilla, però assegura que veu a l’equip amb orgull competitiu de cara a la final de la Supercopa d’Europa contra el Chelsea i l’inici de LaLiga. “Ha sigut una pretemporada alterada per la situació. Cal afrontar-ho amb naturalitat, com algunes lesions i sabent que el COVID és present. El COVID ens ha condicionat per a la preparació de partits. Amb la vacuna esperem que es puga afrontar la temporada amb total garanties. No és la millor preparació per a la final, però no ho busquem com a excusa. És una oportunitat de guanyar un títol davant el Chelsea”, va comentar.

Per a Emery, el Chelsea serà un duríssim rival: “Hem de superar les circumstàncies adverses i continuar avant. Juguem contra el campió de Champions, la qual cosa li converteix en el millor del món aquesta temporada. Però tenim el nostre orgull competitiu per a afrontar el partit amb garanties. El Chelsea té jugadors internacionals amb Anglaterra i Itàlia que no han arribat fins a aquesta setmana. El seu onze no serà el de la final de la Champions. Igual no estan les primeres espases des de l’inici en alguns casos. Farem l’anàlisi a partir de com arribem nosaltres”.

Per a finalitzar, el tècnic basc va reconéixer que el club treballa en un fitxatge: “Busquem un jugador de banda. Un futbolista que puga partir des de l’esquerra i que ens ajude a utilitzar els recursos dels nostres laterals ofensius. Amb desborde i un contra un. Manegem diversos futbolistes i treballem en això per a fer un esforç com s’ha fet per a fitxar Dia i Foyth. Agraïsc l’esforç del club en aquests moments complicats”.

Compartir.