#IborraEsGroguet
#IborraEsGroguet

VILLARREAL CF

El Villarreal CF i el Leicester City han arribat a un acord de traspàs pel migcampista

El Villarreal CF i el Leicester City han arribat a un acord de traspàs pel migcampista Vicente Iborra, que vestirà de groc el que resta de temporada i quatre campanyes més (fins al juny del 2023). El jugador valencià s’exercitarà en l’entrenament d’aquest dimarts amb la resta dels seus companys. Al final de la sessió, Iborra serà presentat oficialment com a futbolista del Villarreal CF en l’Estadi de la Ceràmica, acompanyat per un membre de la directiva en un acte dirigit exclusivament als mitjans de comunicació. A més, el migcampista lluirà el dorsal número 10.

Potent en el joc aeri i golejador

Vicente Iborra de la Fuente (Montcada, 16/01/1988) va començar la seua carrera professional a les files del Levante UD, amb el qual va arribar a disputar un total de 186 partits oficials en sis temporades (13 gols i 3 assistències). De l’equip ‘granota’ va passar a defensar els colors del Sevilla FC a la temporada 2013/2014. En Nervión va estar fins a quatre temporades, arribant a jugar 172 partits en els quals va ser capaç de marcar 30 gols i repartir 13 assistències. Del Sevilla FC va passar a jugar a Anglaterra. Concretament en el Leicester City, equip amb el qual ha jugat 38 partits en una temporada i mitja (quatre gols i dues assistències).

Als seus 30 anys, Iborra és un migcampista experimentant molt potent en el joc aeri. Té qualitat i una habilitat especial a l’hora d’arribar al gol des de la segona línia. Un fitxatge de prestigi per al Submarí Groc. Benvingut, Iborra!

Pots consultar la seua fitxa tècnica, descarregant en el document adjunt a aquesta notícia.

#IborraEsGroguet

ficha_iborra.pdf

Compartir.