Iborra: “Estic orgullós d’arribar a aquest club”
Iborra: “Estic orgullós d’arribar a aquest club”

HOYOYO

El centrecampista valencià es mostra il·lusionat en la seua presentació com a jugador del Villarreal CF

El flamant últim fitxatge del Villarreal CF, Vicente Iborra, ha assegurat en la seua presentació oficial que està molt il·lusionat amb aquesta nova etapa en el futbol espanyol després de passar per la Premier League: “Volia agrair al club la confiança que han depositat en mi, que ha sigut molt important des del primer moment. Estic orgullós d’estar en un club valencià. Ara només intentaré aportar el meu gra d’arena per a aconseguir els objetius”.

Això sí, Iborra va reconéixer que no ha sigut senzill: “Després d’uns dies complicats al final s’ha fet realitat. Ha sigut una negociació difícil. Hi ha hagut traves, però és lògic. Hi ha unes quantes parts i cada un vol el millor. El més important és que tot ha eixit. L’esforç que hem fet segur que val la pena”.

El centrecampista valencià, que lluirà el dorsal 10, ja té ganes d’enfundar-se l’elàstica groga: “L’important és que estic disponible. Ara és el míster el que decidix. Jo estic preparat. He vist un bon ambient en el vestuari. L’acollida ha sigut calorosa i ho agraïsc. El que vull és respondre’ls amb el meu treball dins del camp. Tots hem de remar en la mateixa direcció”.

Vicente Iborra apel·la a la unió: “Jo a soles no guanyaré partits. Aconseguirem victòries tots junts. L’única cosa que puc prometre és compromís i treball. Segur que els resultats arribaran i que l’equip anirà cap amunt. Tenim moltes armes. He vist partits del Villarreal. Per a traure situacions com esta endavant es necessita esperit i este equip ho té. Tots sabem el que ens estem jugant”.

El nou jugador del Submarí ja va coincidir amb el tècnic Luis García en el Levante UD. Conéixer Luis García és un punt més a favor. Em coneix i sé el que vol. Només em queda treballar perquè el beneficiat siga el grup. El que vull és jugar, dóna igual la posició. Intentaré agafar els automatismes el més ràpidament possible”, va finalitzar Iborra.

Roig Negueroles: “Segur que ens va a aportar moltíssim”

L’encarregat de donar la benvinguda a Vicente Iborra va ser el conseller delegat del Villarreal CF, Fernando Roig Negueroles, qui va destacar l’esforç realitzat per les parts: “Nos ha costat un poc la contractació. El club i el jugador hem fet un esforç. A causa de les lesions que hem patit en eixa posició créiem que era necessari aquest fitxatge. Vicente era l’opció més important i estem convençuts de que ens va a aportar moltíssim”.

Compartir.