skip to content
I que el pròxim siga encara millor
I que el pròxim siga encara millor

ACF FOTOGRAFÍA

El president creu que els grocs estan a punt de tancar “un gran any” tant a nivell esportiu com a institucional

El president del Villarreal, Fernando Roig, va explicar que el club és a punt de tancar un any excel·lent tant a nivell esportiu com a institucional i que s’ha caracteritzat tant per la gran resposta esportiva de l’equip com per l’equilibri econòmic. “És un any molt bo. Tenim equilibri i un any excel·lent a nivell esportiu. I darrere ve espentant gent molt bona, amb molta il·lusió. La nostra il·lusió és que cada any siga més difícil jugar en aquest equip perquè açò significa que tenim un gran club, una gran pedrera i que tothom pot estar a l’altura. Tenim un equip i un cos tècnic molt il·lusionant. Tots hem de ser molt exigents perquè és fonamental per a triomfar i aquest equip ho és”.

Per al mandatari groc, el Submarí ha aconseguit millorar la seua gestió, la qual cosa es tradueix en un club que ha sabut competir en tots els nivells. “Estem just en el punt en el qual volíem. Equilibrar el pressupost cada vegada més, dins de les possibilitats que tenia el Villarreal i treballar molt amb la base per a poder aconseguir bons jugadors. Hui dia tenim un pressupost que és molt inferior al que teníem els anys 2004 i 2005 i els objectius són més o menys semblats. L’objectiu és sempre la millor gestió. Va ser l’objectiu que ens marquem quan baixem a Segona Divisió. S’ha respost bé a aqueixa circumstància, però el projecte era trobar l’equilibri econòmic. I crec que és un bon treball el que s’ha fet en aqueix sentit”.

Quant a possibles eixides o entrades, Roig va explicar que no existeix cap prioritat, però que el Villarreal sempre ha d’estar atent a les possibles oportunitats. “Per al nou any farem un gran fitxatge que es dirà Mateo Musacchio. Crec que hem d’analitzar a l’equip i ara com ara estem bé en tots els fronts del camp. El que està bé, no s’ha de moure. Encara així, per descomptat que sempre cal estar pendent del que et puga ajudar. Si el que vinguera està bé, és per a sumar i se cenyeix al pressupost, endavant. Per a vendre o comprar sempre dic el mateix: hi ha tres parteixes –venedor, comprador i jugador- i les tres han d’estar contentes i decidides a traure-ho endavant. Tenim un gran avantatge perquè no tenim la necessitat de vendre. Una altra cosa és que un futbolista prenga una decisió i ací el Villarreal no pot ni deu bloquejar el futur de ningú. Però d’entrada, la nostra intenció sempre és no vendre”.

Sobre els possibles objectius de finalització de temporada, el president groc es va mostrar caut: “Hem de ser realistes i saber el que som. Dels quatre primers, solament hem guanyat a un i hem perdut contra els altres tres. La nostra obligació és saber on estem i, des d’ací, eixir amb tota la il·lusió del món i no posar-nos cap barrera. Acabar sempre el més amunt possible, però som el que som i açò sempre cal tenir-ho present”.

Compartir.