I l’any que ve més!

ACF FOTOGRAFÍA

El Villarreal s’imposa al Deportivo amb un doblet de Vietto i una diana de Jonathan dos Santos

El Villarreal va tornar a demostrar que està en un dolç moment de forma en la visita del Deportivo de la Coruña al Madrigal, on els groguets van acabar imposant-se per 3-0 al conjunt gallec amb un doblet de Vietto i un gol de Jonathan dos Santos que va obrir el marcador. Als de Víctor Fernández els va costar un món respondre a la proposta d’un Submarí que va saber conjugar a la perfecció el bon futbol i la pegada.

Tenia pressa el Villarreal per avançar-se. Els groguets van establir una considerable velocitat al joc en els primers minuts. Explotant el seu ràpid joc de passada, el Submarí dansava enfront d’un Deportivo que tractava de contenir les internades locals amb convicció però al que li costava molt juntar les seues línies.

En el minut 10, i després de diverses aproximacions, Vietto va obrir en banda per a Cheryshev i el rus va connectar un potent tret ras i creuat que va obligar a Fabricio a rebutjar. Amb la pilota solta en l’àrea i el porter ja rendit, Jonathan dos Santos, ben col·locat, anotava a plaure el seu primer gol en El Madrigal.

El tant va obligar al fet que el Depor abandonara la seua àrea, però els grocs, molt frescos, seguien fent circular la pilota amb prou comoditat. En el 19, Vietto va rematar bé una passada de Cheryshev i Fabricio, en una doble intervenció, va repel·lir ben primer el tir de l’argentí i després la rematada del propi extrem rus.

A la mitja hora, Uche tenia la seua oportunitat després d’un gran centre de Mario, però el nigerià no va arribar i la pilota va acabar perdent-se per la línia de banda. El Submarí avisava, però el segon gol es feia esperar més del desitjable.

En la segona part, els grocs van començar amb el mateix fam que en el primer temps. En el 50, Gio va aprofitar una bona passada de Cheryshev des de la frontal per a encarar a Fabri en l’esquerra i va disparar bé a mitja altura, encara que el meta deportivista va llegir bé la jugada i va buidar en l’un contra un.

En el 65, el Deportivo va disposar d’una bona oportunitat amb un gran tir bombat de Bergantiños que es va marxar alt i just en la següent jugada, els blanc-i-blaus obligaven a Asenjo a emprar-se a fons amb un altre gran tir de Sidnei que el meta de Palència va detenir en la línia de gol.

I quan més falta feia, va arribar el segon per als de Marcelino. En el 67, Bruno va capturar la pilota una eixida del Deportivo i va servir per a Víctor Ruiz, que va acabar exercint d’extrem i assistint des de l’esquerra a Vietto perquè l’argentí fera el segon a plaure.

S’agradava el Villarreal i El Madrigal, com a perfecte complement, es sumava a la festa dels grocs. Cinc minuts després del segon, el Submarí va tornar a colpejar. De nou en una ràpida eixida dels locals, Cheryshev va eixir des de l’esquerra i, amb una impressionant passada amb efecte, va assistir a Vietto amb mestratge en el 3-0. Solament li va fer falta espentar la pilota al mitjapunta de Balnearia, que ja acumula dotze gols des de la seua arribada al conjunt groc.

Faltaven poc menys de vint minuts, però el partit encara reservava emocions fortes. En el 79, Pina va veure inexplicablement la roja directa –el manxec va tocar clarament la pilota- en lluitar un baló en el centre del camp i deixava amb deu als locals. Encara així, els grocs no van passar dificultats i van repel·lir totes les internades d’un Deportivo que va tractar de retallar distàncies, però ja no quedava temps per a més.

Villarreal CF: Asenjo; Mario, Gabriel, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Bruno, Trigueros (Pina, 75’), Jonathan dos Santos (Moi Gómez, 61’), Cheryshev; Uche (Giovani, 46’) i Vietto.

RC Deportivo de la Coruña: Fabricio; Juanfran, Lopo, Sidnei, Canella; Álex Bergantiños, Juan Domínguez, José Rodríguez (Wilk, 73’), Cavaleiro, Fariña (Conca, 59’); i Toché (Helder Postiga, 69’).

Gols: 1-0, min. 10: Jonathan dos Santos. 2-0, min. 67: Vietto. 3-0, min. 72: Vietto.

Àrbitre: José Luis González González (Comitè Castellà-Lleonès). Va amonestar a Bruno (74’) per part del Villarreal i a Sidnei (55’), Toché (60’) i Lopo (70’) en el cas del Deportivo de la Coruña. Va expulsar a Pina en el minut 79 per roja directa.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 16 de la Lliga BBVA entre el Villarreal CF i el RC Deportivo de la Coruña disputat en l’Estadi El Madrigal.