Marcelino: “Ho donarem tot en la volta”
Marcelino: “Ho donarem tot en la volta”

ACF FOTOGRAFÍA

El tècnic asturià destaca l’esforç dels seus jugadors i que el Villarreal competirà en el partit de tornada

El tècnic del Villarreal, Marcelino García Toral, va subratllar en la roda de premsa posterior a la derrota enfront del Sevilla FC (1-3) el gran treball del Submarí malgrat el resultat. “L’equip ho ha donat tot. Em quede amb l’orgull d’aquests futbolistes, amb l’esforç que han realitzat, amb el seguir sent ofensius i amb les reaccions que hem tingut quan ens han ficat algun gol. Hem d’estar tremendament agraïts a aquests futbolistes perquè s’ho han deixat tot”, va manifestar. 

El preparador groc, així mateix, va analitzar les claus del encontre. “Ells han sigut molt superiors en el joc aeri, ens han ficat els tres gols quasi de la mateixa manera. El resultat és el que mana, això no es mou. A partir d’ací, jo no he vist que haja sigut molt superior el Sevilla. Ha tingut situacions puntuals on ha sigut molt determinants. En el resultat sí que han sigut superiors, però no en el joc”, va declarar. 

L’entrenador asturià també va comentar el partit de tornada de vuitens de final de l’Europa League, que es disputarà dijous que ve i on el Villarreal intentarà passar a quarts de final.”L’eliminatòria està molt difícil, però nosaltres anem a competir al màxim i ens ho deixarem tot a Sevilla. Intentarem millorar aqueixes facetes del joc on avui vam ser més vulnerables i tractarem d’explotar les nostres qualitats”, va finalitzar.

Compartir.