“Hi ha il·lusió pel retorn a Europa”
“Hi ha il·lusió pel retorn a Europa”

ACF FOTOGRAFÍA

Bruno destaca l’entusiasme de la plantilla per la volta al torneig continental

El migcampista i capità del Villarreal, Bruno Soriano, ha reconegut les ganes i l’entusiasme de l’equip en el seu retorn a l’Europa League. Els grocs disputaran la primera jornada de la fase de grups davant el Borussia de Mönchengladbach del proper dijous (19.00 hores, Borussia Park), un rival de prestigi per a començar la competició. “Estem contents i amb molta il·lusió de començar l’Europa League i de tornar a estar en una competició tan bonica com és aquesta. Tenim ganes de tornar a jugar a Europa, després de tot el que hem passat, i hi ha moltes ganes de viure experiències boniques. Est és un partit molt atractiu, ho és per ser el primer i pel rival que tenim en aquest partit que passa per ser el més fort del grup i un rival molt dur Est serà un partit complicat per ser el primer, sabem el que ens espera, però tenim ganes de gaudir d’aquest tipus de partits i d’aquest nivell”.

Per al migcentre d’Artana, a més, el xoc suposa un bon test perquè l’equip reforce la seua capacitat competitiva: “L’experiència és bona i és important tenir a jugadors que ja hagen jugat a Europa i que tinguen experiència per a afrontar eixe repte. Però també juguem la lliga espanyola, que és molt competitiva, i açò ajuda per a poder estar preparats contra qualsevol rival”.

Pel que fa al rival, el migcampista del Submarí és conscient de la potència del conjunt germà. “El Borussia és un bon equip, un empat podria ser bé, però cal veure com es dóna el partit. Nosaltres els respectem i ells segur que ens respectaran a nosaltres, per això es presenta un partit igualat. L’important és veure com estarem nosaltres, si estem bé tindrem les nostres possibilitats. Sembla un equip molt vertical i que juguen molt ràpid amb la pilota, a açò se suma que sembla que són un equip fort en defensa, són un bon equip i que va a ser perillós. Però nosaltres estem bé, hem de seguir en la mateixa línia i amb una idea de joc d’eixir a per la victòria. Sabem que començar bé i amb un bon resultat ens donaria avantatge des de l’inici, per açò anem amb ganes de poder aconseguir-ho”.

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/RPbruno16sept14_web.mp4{/mp4remote}
Compartir.