Herbolario Navarro, nou patrocinador del Villarreal CF
Herbolario Navarro, nou patrocinador del Villarreal CF
||||

L’entitat ecològica i el club groc tornen a unir els seus camins per fomentar la Salut Natural

El Villarreal CF y el Herbolario Navarro tornen a unir els seus camins. El club groc ha arribat a un acord amb l’entitat ecològica, que passa a ser patrocinador del Submarí Groc durant la temporada 2019/20.

Herbolario Navarro és una xarxa de tendes ecològiques nascuda a 1771. L’empresa s’ha expandit i ha passat de ser un xicotet herbolari de València a una xarxa de supermercats ecològics que compta amb tendes distribuïdes a Albacete, Alacant, Balears, Cantàbria, Castelló, Conca, Madrid, Múrcia, València, Valladolid, Logronyo i Biscaia.

A les tendes Herbolario Navarro es comercialitza tot el necessari per gaudir d’una Salut Natural, sempre amb l’objectiu d’oferir productes de la major qualitat i amb totes les garanties per al consumidor.

Els suplements dietètics i l’alimentació natural i ecològica són claus per a tots els esportistes, especialment per a l’esport d’elit. El Villarreal CF i el seu equip mèdic estan molt compromesos amb la salut i el rendiment dels seus jugadors, considerant l’alimentació natural i ecològica com un dels pilars fonamentals, tractant sempre d’inculcar en els jugadors una cura de la salut des d’una perspectiva natural i conscient.

Més informació i compra en línia de productes en http://www.herbolarionavarro.es

Compartir.