“Hem merescut un resultat més ampli”
“Hem merescut un resultat més ampli”

ACF FOTOGRAFÍA

El tècnic destaca el bon partit del Submarí, que va ser “molt superior” a la Real Sociedad

L’entrenador del Villarreal, Marcelino García Toral, va destacar després del partit de Copa del Rei enfront de la Real Sociedad (1-0) que, malgrat la victòria, els grocs van fer mèrits per a haver aconseguit un resultat més engruixat. “Mereixíem un resultat més ampli. Vam ser molt superiors a la Real i vam tenir ocasions suficientment clares. El resultat és curt per als mèrits que ha realitzat l’equip. La Real en el seu camp és un equip poderós. Un 1-0 sempre és un bon resultat perquè si marcar obligues al rival al fet que et fiquen tres. En el tram final vam tendir a assegurar la nostra porteria. Ara estem satisfets amb el rendiment de l’equip i tremendament orgullosos, sobretot amb el treball d’aquells futbolistes que habitualment juguen menys. A partir d’ací, demà ja ens toca oblidar-nos de la Copa i centrar-nos en la Lliga”.

Encara que el tant va arribar en el segon temps, l’asturià creu que el Submarí va jugar una primera part més completa. “Juguem millor el primer temps que el segon en línies generals. En els primers minuts hauríem d’haver encertat davant la porteria contrària i no ho vam fer fins al final. Després va eixir Bruno, que és un dels millors pivots d’Europa, i Cheryshev, que està demostrant un gran nivell. Són futbolistes molt importants per a nosaltres i ho van demostrar una vegada més. El gol és el més difícil del futbol. Estem tenint moltíssima arribada sense encert finalitzador. L’important és arribar, ja que el dolent seria arribar una o dues vegades, ja que estàs obligat a encertar”.

Quant al pròxim enfrontament, el que enfrontarà al Villarreal amb el Málaga (dissabte, 18.00 hores, Estadi La Rosaleda), Marcelino va destacar que els andalusos són un rival exigent i un equip similar al Villarreal. “Afrontem el pròxim partit amb la màxima il·lusió. L’any passat vam ser a Màlaga i ens van donar volta i mitjana. Tenim una espineta clavada, encara que sabem que serà difícil perquè és un equip que està fent les coses molt bé. Som dos equips semblants. El Màlaga t’exigeix estar molt atent en tasques defensives. Pot ser un bonic partit i guanyarà el que millor defense”.

Compartir.