skip to content
“Hem jugat bé, però hem de millorar defensivament”
“Hem jugat bé, però hem de millorar defensivament”

Marcelino ha elogiat l’esforç dels seus futbolistes després de l’exigent triomf davant el RC Celta

L’entrenador del Villarreal CF, Marcelino García Toral, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar el patit triomf de lliga davant el RC Celta (3-2): “Era un partit molt important. Ara podrem gaudir de la victòria amb els nostres sers estimats durant el Nadal. Vull subratllar la bona faena dels futbolistes. Se’ns va posar el partit de cara, amb 3-0 en el marcador, però vam tornar a encaixar dos gols. El primer d’estratègia”.

Quant a la parcel·la defensiva, el tècnic asturià ha reconegut que cal canviar el xip i fer-se forts arrere: “A veure si acaba l’any i en 2024 som capaços de millorar arrere. Durant molts minuts hem fet un gran joc, creant oportunitats de gol i després la debilitat defensiva novament ens castiga. És una pena el que ha ocorregut perquè si no haguérem encaixat els dos gols estaríem parlant ara del canvi que ha donat l’equip”.

Així mateix, malgrat els problemes defensius, Marcelino s’ha mostrat satisfet després d’haver sumat tres punts de gan valor: “Hem de defensar i no donar opcions als equips contraris. Si no ho fem, ens costa molt guanyar. Els últims partits que hem guanyat ha sigut 3-2. Això no és freqüent. Hem de canviar-ho, però estarem contents perquè hem guanyat i perquè la realitat és que estic satisfet amb els futbolistes”.

Finalment, l’entrenador del Villarreal ha assenyalat el camí cap a les victòries: “Per a guanyar, hem de fer les coses com hem fet fins al segon gol. Eixe és el camí que hem de seguir”.

Compartir.