“Hem de ser sòlids i aprofitar les nostres opcions”
“Hem de ser sòlids i aprofitar les nostres opcions”
||||||

Javi Calleja subratlla que l’equip afronta el desafiament de enfrontar-se davant el Real Madrid amb “molta motivació”

L’entrenador del Villarreal CF, Javi Calleja, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar la prèvia davant el Reial Madrid. El tècnic ‘groguet’ ha reconegut la dificultat de enfrontar-se davant el conjunt blanc, encara que ha destacat que l’equip ‘groguet’ afronta el desafiament amb molta motivació: “El Real Madrid està demostrant que és l’equip més fort. Serà difícil perquè es juguen LaLiga, però treballarem per a aconseguir l’objectiu davant ells de manera matemàtica. És un repte que ens motiva i anirem per la victòria”.

Per a guanyar-li al Reial Madrid, Calleja advoca per ser molt sòlids en defensa i estar encertats en la parcel·la ofensiva: “Haurem d’esperar els nostres moments. Tot passa per defensar molt bé i aprofitar les opcions que tinguem. Hem de mentalitzar-nos per a saber patir, fer un gran partit i aconseguir que no se senten còmodes durant el xoc”.

A més, Calleja ha recordat que l’objectiu europeu està a un sol pas, per la qual cosa l’equip haurà de fer un últim esforç per certificar la certificació continental: “Som ací, prop d’accedir a Europa League i tornar a estar entre els millors.  Tant de bo tots els anys puguem disputar partits així amb l’objectiu a l’abast de la mà. Ens agradaria certificar-ho contra el Real Madrid. Competirem sense gens de por i no renunciem a res”.

D’altra banda, l’entrenador del Villarreal ha augurat un partit de molta intensitat i indica que l’equip està mentalitzat per a això: “Ens espera un Real Madrid molt fort en els primers minuts. Ells intentaran resoldre el partit al més prompte possible. Em motiva guanyar cada partit, siga contra qui siguen. Ja ho aconseguim davant el Real Madrid fa dues temporades. Ara, lluitem per aconseguir la segona victòria”.

Compartir.