“Hem de guanyar per a continuar barallant per l’objectiu”
“Hem de guanyar per a continuar barallant per l’objectiu”

Jorge Cuenca espera un partit competit davant el Maccabi Haifa (dimecres, 21.00h)

El futbolista del Villarreal CF, Jorge Cuenca, ha comparegut davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit ajornat davant el Maccabi Haifa corresponent a la jornada 3 de la fase de grups que es disputa demà, a partir de les 21.00h, en l’Estadio de la Cerámica.

Estes han sigut les declaracions més destacades del defensor groc:

Gaudint de minuts amb Marcelino

“Em sent bé i amb gran confiança. Estar jugant més últimament el que em diu és que he de continuar treballant per a no relaxar-me. També he d’agrair la confiança al míster.”

Com veu a l’equip

“Veig a l’equip bé i amb confiança. La gent està molt implicada en el treball del dia a dia i amb ganes de continuar adquirint tot el que no transmet l’entrenador per a després plasmar-lo sobre el terreny de joc”.

Sobre el partit de demà

“Hem de prendre com a referència el partit de Xipre. El Maccabi és un bon equip, compacte i amb capacitat de generar-nos perill. Hem de respectar al rival i no confiar-nos. Nosaltres buscarem la victòria per a continuar barallant per l’objectiu, que és ser líders de grup”.

El seu millor moment al Villarreal?

“És cert que porte ací dos anys i potser el passat va ser complicat, encara que també va haver-hi trams bons. Ara és la major ratxa de partits que he jugat ací i quan millor em sent. Quan jugues i tens continuïtat vas guanyant confiança”.

Pots tornar a veure la roda de premsa de Jorge Cuenca en el següent vídeo:

Compartir.