“Hem de donar un pas endavant contra el Levante”
“Hem de donar un pas endavant contra el Levante”

HOYOYO

Javi Calleja ressalta la necessitat de ser forts mentalment i constants tot el partit

L’entrenador del Villarreal CF, Javi Calleja, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per analitzar la prèvia del derbi autonòmic davant el Levante UD. “És un partit crucial per escalar posicions. El nostre deure és donar un pas endavant contra un equip molt seriós, que arribarà motivat a causa de les últimes victòries collides”, explica.

El preparador ‘groguet’ advoca per centrar-se únicament en el que esdevinga en el terreny de joc, sense posar el focus en factors externs: “Volem fer un partit seriós i donar la nostra millor versió durant els 90 minuts, cosa que no hem aconseguit fins ara . Hem tingut fases de joc realment positives, però no hem estat capaços de donar-les continuïtat tot el partit”.

Per sumar els tres punts, Calleja assenyala com a “fonamental” exhibir fortalesa mental: “Busquem donar la nostra millor versió i per a això necessitem mostrar maduresa i ser mentalment forts. Els partits aquesta temporada s’estan decidint per detalls mínims. Hem de superar les adversitats que se’ns presenten, saber jugar amb el temps del partit i marcar el ritme del mateix. No anar-nos del partit i insistir en el que hem i sabem fer”.

Compartir.