skip to content
“Hem de centrar-nos en gaudir dels partits”
“Hem de centrar-nos en gaudir dels partits”
||||

Miguel Álvarez espera un “partit atractiu” en el Mini davant un competitiu Linense (dissabte, 20.30 hores)

L’entrenador del Villarreal B ha atés els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia a la jornada 37 de Primera RFEF. El conjunt dirigit per Miguel Álvarez s’enfrontarà al RB Linense el dissabte a les 20.30 hores en el Mini Estadi. Aquest serà l’últim partit del Villarreal B com a local. El tècnic de Jaén ha destacat les exigències de tots dos conjunts i els punts forts d’un rival amb jugadors molt experimentats en la categoria. Aquestes són les declaracions del preparador groguet:

Duel amb exigències per a tots dos equips

“És un partit entre dos equips que es juguen moltíssim. El nostre objectiu, ara mateix, és el segon lloc, que és el que depén de nosaltres, però també volem ser ací per si es despisten els de dalt. Ells es juguen la categoria, així que serà un partit molt atractiu”.

Centrats en el moment

“L’altre dia a Castelló vam tindre en un moment el partit a la mà, però els xics han de saber portar aqueixa frustració. El Castelló va jugar molt bé. Ara el que compte i l’important és el Linense. Nosaltres ja anàvem per la primera plaça i lluitarem fins al final, però cal centrar-se en el moment actual, que ara és el Linense. Hi haurà més o menys premi, però n’hi haurà”.

El rival

“És molt bon equip. Va haver-hi moments en els quals estava lluitant per ficar-se en el play-off, però si et fiques en una ratxa negativa costa eixir. Té plantilla per a lluitar per estar a dalt, igual que altres equips, però en aquesta categoria costa molt guanyar els partits. Són xics que tenen molta experiència en la categoria i es juguen molt”.

Eixir a gaudir

“Ara cal oblidar-se de guanyar i centrar-se en gaudir els partits. Quan gaudim d’utilitzar els nostres recursos, estem més prop de guanyar, que és el que volem. Quan ens centrem en guanyar, moltes vegades ens oblidem de jugar. Hem de tindre un pla de partit i conéixer les nostres fortaleses i les del rival”.

Les virtuts del Linense

“Un és la pilota parada, que els ha donat 13 gols. Gerard Oliva és un xic molt alt que et crea molts problemes, però també tenen molt bons mediapuntas amb individualitats en el seu 4-2-3-1”.

Per a veure la roda de premsa completa, punxa en el vídeo.

Compartir.