skip to content
“Hem de fer-nos forts a casa”
“Hem de fer-nos forts a casa”

ACF FOTOGRAFÍA

Mario destaca el valor dels partits en El Madrigal i considera clau derrotar al Apollon Limassol

Forts a casa. El defensa del Villarreal, Mario Gaspar Pérez, ha explicat que la millor manera d’assegurar de superar la fase de grups de l’Europa League pansa per que els grocs convertisquen El Madrigal en un fortí, per la qual cosa el partit del dijous davant el Apollon Limassol (21.05 hores) és clau per a les aspiracions de l’equip. “Açò no para i és veritat que li dónes més voltes del normal a partits com el del Reial Madrid, però cal centrar-se en el partit de l’Europa League i en aquest partit contra el Apollon, que és molt important per a aquesta competició. Cal fer-se forts a casa, primer en el d’Europa League i després en els pròxims partits de Lliga”.

Per al lateral dret del Submarí, no aconseguir els tres punts podria complicar les coses al Submarí: “Si no guanyem aquest primer partit a casa, podem complicar-nos la classificació, i açò suposa un esforç extra en una temporada que, ja de per si mateix, ve carregada amb molts partits. Per açò, l’important és guanyar els de casa i assegurar ací la classificació”.

Finalment, el saguer groc també va lamentar l’ocasió perduda en el partit davant el Reial Madrid. “Sap greu per perdre l’oportunitat d’haver pogut guanyar al Reial Madrid, va anar un partit en el qual vam tenir les nostres opcions, però no va poder ser. És una pena i sempre li dónes voltes quan no aconsegueixes guanyar, però el bé és que açò segueix. La idea era arribar moltes vegades i arriscar per a poder posar-nos per davant, però no vam estar encertats, algunes vegades ho estàs amb moltes menys ocasions i a voltes, com l’altre dia, no entren. Sents impotència perquè crees que has sigut superior, que has fet mèrits per a aconseguir una mica més i no ho aconsegueixes. Però és el que ells tenen, compten amb els millors jugadors del món i en qualsevol jugada et guanyen el partit”.

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/RPmario300914_web.mp4{/mp4remote}
Compartir.