skip to content
“Haurem d’igualar a l’Espanyol en intensitat”
“Haurem d’igualar a l’Espanyol en intensitat”

ACF FOTOGRAFÍA

Marcelino creu fonamental que l’equip prenga decisions ràpid i aprofite les seues oportunitats

L’entrenador del Villarreal, Marcelino García Toral, va destacar hui l’enorme importància que jugaran l’esforç i la intensitat en el pròxim compromís de lliga dels grocs, que demà visiten al RCD Espanyol (RCDE Stadium, 18,15 hores, en directe per Canal + Lliga i Abone Futbol). “L’Espanyol és més fiable en el seu camp que fora d’ell. Té un alt ritme, intensitat i solvència darrere. És un partit sempre complicat. Espere un partit intens, amb poc espai per a jugar. Haurem de prendre decisions ràpides, defensar molt bé i jugar les nostres bases intentant ser profunds quan tinguem la pilota. Haurem d’igualar-los en intensitat. Ens va a requerir una gran exigència perquè van a estar molt prop de nosaltres permanentment”.

Per al tècnic, ha d’haver un equilibri entre l’atac i la defensa en el joc de l’equip que ha de funcionar de forma paral·lela. “Tampoc podem oblidar-nos de defensar bé. Cal insistir en açò i millorar en el que hem de fer-ho. Volem millorar el nostre nivell ofensiu, sobretot quant a arribades a l’àrea rival. Quantes menys arribades tens menys possibilitats tens de fer gol. Amb el treball cal ser millor cada dia. Sempre hem treballat la idea d’atacar, encara que potser la temporada passada arribàvem més i érem menys precisos. Hem canviat a molts jugadors en atac i hem millorat quant a eficàcia”.

Quant al fet d’anar recuperant futbolistes lesionats, Marcelino va destacar la tornada de Bonera i Jaume Costa, si ben el retorn d’altres futbolistes es farà esperar una mica més. “Esperàvem que al més prompte possible poguérem tenir a tots. A poc a poc es van incorporant jugadors. Esperem que en les pròximes setmanes no caiga cap. Jaume Costa està per a iniciar el partit. Hem sigut prudents amb ell i està en disponibilitat per a entrar en l’onze com tots els que estan en la convocatòria. Adrián López ve d’una intervenció i hi ha un procés que complir. Va progressant cada dia i aquesta setmana ha entrenat bé. En dues setmanes pot estar disponible si no sorgeix cap inconvenient”.

Sobre possibles arribades, l’asturià no descarta l’arribada de cap futbolista, si ben va voler aprofitar l’ocasió per a agrair al grup pel gran treball realitzat durant la primera volta. “Jo entrene als jugadors que tenim i potser no és el moment de posar-se a cercar un jugador de banda. Estic satisfet amb els jugadors que tinc. Si ix alguna opció, bé, però els principals són els que estan. Cert és que la segona volta és més complicada, però estic satisfet i agraït a aquests jugadors per com estan competint. Estem quarts i aquest grup treballa francament ben cada dia”.

Compartir.