“Ha sigut un gran primer any en el club”
“Ha sigut un gran primer any en el club”

ACF FOTOGRAFIA

Tomás Pina està molt content amb la seua aportació en la temporada del seu debut en el Villarreal

El jugador del Villarreal, Tomás Pina, ha assegurat que el seu primer any en el Submarí ha sigut molt bo, pese que l’adaptació no va ser fàcil: “Valore la meua aportació a l’equip com molt positiva, ha sigut un gran primer any. He pogut contribuir molt, jugant molts minuts i és molt important per a mi. Al principi em va costar molt adaptar-me al ritme de l’equip i a la forma de jugar. Però al final tenia la confiança que aniria trobant-me molt millor i així ha sigut”.

El migcampista ha destacat que la temporada del Villarreal ha sigut molt bona i que l’equip tenia ganes d’acabar bé l’any: “L’equip ha tret una nota molt alta aquesta temporada. A més, quedant sisens i guanyant en Anoeta sap molt millor i ha sigut al final molt més positiva. L’equip volia acabar bé, no havia donat la millor imatge en la segona part del campionat i volíem millorar-ho”. 

El manxec ha fet referència a la seua posició en el terreny de joc respecte a altres temporades: “Altres anys havia jugat com a pivot defensiu, però també puc actuar com a organitzador. Ací l’exigència és alta i crec que he tingut partits que m’he trobat més còmode que uns altres. A poc a poc, he anat guanyant confiança i açò m’ha donat la seguretat per a seguir creixent en l’equip”.

Per a finalitzar, el migcampista ha reconegut que l’exigència per a l’any que ve serà major: “Sabem que ara la gent ens va a exigir molt més. Enguany venint de Segona tot es veia amb més tranquil·litat. Ara venim de fer una molt bona temporada i afrontem la campanya que ve amb la idea que tindrem més exigència”. 

Compartir.