“Ha sigut nostre el millor partit en encert”
“Ha sigut nostre el millor partit en encert”

ACF FOTOGRAFÍA

Cheryshev creu que els grocs van aprofitar les seues oportunitats més que mai

L’extrem del Villarreal, Denis Cheryshev, va destacar al final del partit davant la Real Sociedad la pegada i l’encert que van demostrar els grocs en el xoc contra el conjunt basc i que es va saldar amb un 4-0 a favor del Submarí. “En encert ha sigut el millor partit que hem jugat fins al moment. Estem contents perquè les ocasions han entrat i era el que ens estava faltant. El gol de Bruno va arribar en un gran moment i el segon ens va donar tranquil·litat. Després d’eixos dos primers gols, l’equip s’ha soltat i hem aconseguit una victòria merescuda. En el primer temps el joc va ser menys vistós, però l’equip no va perdre la fe i la victòria és molt merescuda. Quan et fiques en una dolenta dinàmica el més important és no perdre la fe. L’equip està on es mereix i volem seguir creixent”.

Pel que fa al tant que va anotar l’hispà-rus –en una gran jugada combinada amb Jonathan, Uche i Vietto-, Cheryshev va assenyalar que, primer de tot, el més important és la victòria. “Per descomptat que estic content per marcar, a qualsevol jugador li agrada marcar. Tots volem aportar el nostre granit d’arena, però és igual qui marque. Tenim 24 punts, estem a dalt i açò és el més important, aqueixa és la millor lectura que podem fer d’aquest partit”. 

Sobre el pròxim partit del Villarreal, que el dijous es jugarà el seu futur en l’Europa League davant el Apollon Limassol (Estadi GSP de Nicòsia, 19.00 hores), l’extrem groc va explicar que l’equip és molt conscient del que es juga i de la importància del xoc enfront dels xipriotes. “No serà un partit fàcil i haurem de donar el màxim per a seguir vius en l’Europa League. Tot el que siga ajudar als meus companys és positiu. No podem relaxar-nos perquè açò no para i el dijous tenim una altra batalla”.

Compartir.