“Ha estat un empat agredolç”
“Ha estat un empat agredolç”

ACF FOTOGRAFIA

Marcelino creu que l’empat davant l’Elx no va fer justícia al joc desplegat per l’equip

Marcelino García Toral, tècnic del Villarreal, ha valorat l’empat en el derbi autonòmic enfront de l’Elx: “L’equip ha fet mèrits propis per aconseguir els tres punts. Els jugadors han sortit a per la victòria des del primer minut de joc, han controlat el partit en la major part de la seva disputa, han desplegat bon joc i han tingut ocasions de gol. Solament ens ha faltat una mica d’encert entre els tres pals”, ha declarat Marcelino sobre el rendiment de la plantilla del Submarí.

“Portem uns partits jugant a bon nivell i tenint ocasions de gol. Els jugadors estan molt concentrats i *mentalizados que necessitem estar al màxim nivell en les poques jornades que ens queden per acabar el campionat. Estic molt orgullós del compromís que tots ells demostren diàriament. Cal seguir treballant perquè encara queda camí per recórrer i els rivals van a posar-nos les coses molt difícils”, ha declarat el tècnic asturià pel que fa a l’ànim dels seus jugadors, que malgrat no haver-hi assolit tots els punts disputats, si se senten motivats pel joc desplegat per l’equip.

Per a les properes jornades Marcelino espera mantenir el mateix nivell. “Seria important seguir jugant al nivell que ho venim fent *durantes els últims tres partits, en els quals hem estat superiors als rivals però no hem estat encertats a l’hora de materialitzar-les. Esperem que aquesta dinàmica es repeteixi en les següents cites de lliga i que el conjunt desenvolupi el joc al que estan acostumats”.

Compartir.