“Ha guanyat l’equip que ha sigut millor”
“Ha guanyat l’equip que ha sigut millor”

ACF FOTOGRAFÍA

Marcelino creu que els grocs es van mostrar previsibles i poc intensos davant el Valencia

L’entrenador del Villarreal, Marcelino García Toral, va explicar després del partit enfront del Valencia que els grocs no van estar a un bon nivell i d’ací la derrota en el derbi disputat a Mestalla. “El rival s’ha posat 2-0 quasi en el descans i a partir d’ací tot es posa molt costa amunt. Crec que en el segon temps el partit ha sigut tremendament igualat i el Valencia no ens ha fet perill excepte en dues accions en segones jugades a pilota parada. Crec que, en definitiva, ha guanyat l’equip que ha sigut millor. Hem tingut cent per cent d’efectivitat, però clar, tirant solament una vegada. Si tires a porta solament una vegada en un partit fora de casa, és molt difícil guanyar. Pots guanyar alguna vegada, però guanyaràs un partit de cinquanta. Crec que el Valencia ha guanyat perquè ha sigut millor que nosaltres. I nosaltres no hem estat a un bon nivell. Em fa ràbia que no hàgem estat a nivell esperat en un partit d’aquestes circumstàncies”.

Per al tècnic asturià, el Submarí va estar per sota de les seues possibilitats i va acabar caent en alguns errors ja comesos com a visitant: “En un moment, sobretot al descans, ho teníem complicat i potser el resultat ens serveix per a mantenir el goal-average favorable, però açò és alguna cosa secundari. La nostra intenció era fer un bon partit, posar-li les coses difícils al Valencia i competir amb alta intensitat, però hem estat per sota de les nostres possibilitats. Hem repetit l’esquema d’alguns –ja diversos- partits fora de casa, on hem sigut un equip que genera poc per a guanyar”.

Pel que fa a les opcions de poder disputar competicions europees, el preparador considera que el Villarreal es jugarà la seua passada no ja en els partits de casa, sinó en els minuts de Lliga que queden per disputar. “Ens jugarem Europa en cada partit. No podem fer càbales ni pensar on sí es guanya o on no. Cal afrontar cada partit com si fóra l’últim, amb moltíssima intensitat, amb moltíssima concentració, intentant generar al rival dubtes per a guanyar i, si som un equip tan previsible i tan poc contundent com avui, el normal és que fora de casa, i contra qualsevol rival que s’està jugant tot, no vas a guanyar”.

 

Compartir.