“Ha de ser un homenatge entre equip i afició”
“Ha de ser un homenatge entre equip i afició”

HOYOYO

Marcelino advoca per viure el duel contra el Deportivo de la Corunya d’una manera molt especial

L’entrenador del Villarreal CF, Marcelino García Toral, ha assegurat hui que l’equip encara està afectat per l’eliminació en les semifinals de la UEFA Europa League, però que intentaran acabar la temporada amb bon gust de boca. El seu pròxim repte serà guanyar aquest diumenge el Deportivo de la Corunya a El Madrigal.

“No és un moment fàcil, ha estat un pal molt dur l’eliminació a l’Europa League. Tota la plantilla està molt afectada, igual que tot el club perquè teníem molta il·lusió dipositada en la competició i volíem arribar a la final. Anem a intentar aixecar-nos per aconseguir una victòria demà davant la nostra afició i així tancar la temporada a El Madrigal amb un triomf”, ha comentat Marcelino.

Segons el preparador asturià, el partit davant els gallecs ha de servir com a homenatge mutu entre equip i afició després d’una temporada en què el Submarí ha assegurat la quarta plaça de la classificació i ha arribat fins a semifinals de la UEFA Europa League: “Estem encara molt afectats per lo de dijous, però també sabem que hem fet una grandíssima temporada. Crec que demà, tant l’equip com l’afició han homenatjar-se mútuament reconeixent que ha estat una gran temporada”.

Compartir.