“Guanyar seria un gran pas a Europa”
“Guanyar seria un gran pas a Europa”
ACF FOTOGRAFIA

 

Marcelino destaca la importància del partit enfront del València

 

L’entrenador del Villarreal CF, Marcelino García Toral, ha parlat de la importància del derbi de la Comunitat Valenciana, en el qual el Submarí visita al València (diumenge, 19.00 hores, Estadi de Mestalla): “Hi haurà un bon ambient i esperem que sigui un bon partit. És un xoc important per a tots dos equips, però nosaltres esperem aconseguir una victòria que suposaria un gran pas per afermar-nos en els llocs d’Europa League i aguaitar la quarta plaça”.

A més, el preparador groc ha destacat la igualtat que sol regnar en aquest tipus de partits: “En un derbi s’iguala tot, però nosaltres estem preocupats a agradar a la nostra afició i estem convençuts de la capacitat i del joc de l’equip”.

Marcelino està convençut del nivell que va a mostrar el Submarí enfront del València: “El rival és més intens que en la primera volta, però nosaltres anem a estar igual o més motivats que ells. El nostre estat anímic és bo, en els últims partits hem sumat menys punts dels quals mereixíem i tenim bones sensacions. L’equip serà competitiu en les deu jornades que resten”.

El tècnic asturià també ha mostrat la seva preocupació per les baixes en defensa. “A la sanció de Gabriel se sumeixi les molèsties físiques de Mario, la qual cosa ens limita en la parcel·la defensiva. No obstant això, sembla que Daurat pot arribar al partit, encara que caldrà esperar a l’últim entrenament per saber si podem comptar amb ell”.

 

 

Compartir.