skip to content
Guanyar per a veure les coses d’un altre color
Guanyar per a veure les coses d’un altre color

Miguel Álvarez creu que sumar tres punts en casa donarà confiança a l’equip a domicili

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, va comparéixer en la roda de premsa prèvia al partit que enfrontarà al Villarreal B i al Racing de Ferrol, corresponent a la jornada 36 de LALIGA Hypermotion, que tindrà lloc este dissabte a les 16.15 hores en l’Estadio de la Cerámica.

Estes són les declaracions del tècnic groguet:

Setmana de treball

“La setmana ha anat bé, encara que venim d’un partit en el qual vam meréixer més, però el resultat no va acompanyar. Però com sempre els xics treballant molt bé”.

Les claus

“Ens juguem molt. Ells es juguen molt i nosaltres volem eixir d’ací. Per a veure les coses amb un altre color, hem de guanyar a casa. Si guanyem, serem més optimistes fora de casa. Farem tot l’hagut i per haver per a guanyar. Sabem que davant tenim un dels equips més difícils. És un dels equips revelació de la categoria. Serà un partit molt complicat com tots ho són en esta competició”.

L’afició

“És molt important l’afició. Estem agraïts als que venen. Els demanem ajuda a la nostra gent, que estiguen amb nosaltres per a guanyar-li al Racing de Ferrol”.

Permanència

“Estem treballant per a això. Lluitarem molt i tenim confiança a poder aconseguir-ho. Tot el que depén de nosaltres ho treballem cada dia. Treballem molt per a aconseguir d’ací a final de temporada els punts necessaris per a salvar la categoria”.

Compartir.