skip to content
“Guanyar al Deportivo seria el millor colofó”
“Guanyar al Deportivo seria el millor colofó”

ACF FOTOGRAFÍA

Moi Gómez creu que l’any que ja arriba al final ha suposat un gran salt per al Submarí

El migcampista del Villarreal, Moi Gómez, creu que un triomf davant el Deportivo de la Corunya (diumenge, 12.00 hores, El Madrigal) seria el millor final per a un gran 2014, un any en què el Submarí ha solucionat els seus compromisos amb bona nota . “Crec que sempre es pot millorar i que encara tenim espai per seguir creixent com a equip, però la veritat és que 2014 ha estat un gran any per a nosaltres. Acabem molt bé la Lliga l’any passat, crec que portem 1 bon trajectòria en aquesta i seguim endavant en l’Europa League. L’equip està molt endollat en aquestes últimes setmanes i ara anem a veure si podem seguir aquesta bona ratxa contra el Deportivo. No serà fàcil perquè és un bon rival, un equip perillós en atac i que a més necessita els punts, però esperem poder acabar el 2014 amb una victòria. Guanyar al Deportivo seria el millor final abans de les vacances “.

Pel que fa a la plantilla, l’alacantí considera que els grocs han sabut mantenir un gran grup competitiu en el qual compten tots els futbolistes. “L’equip ha sabut fer un bon grup, un grup que és com una pinya i en què tothom té alguna cosa que aportar. Que tothom estigui endollat dins d’un grup és fonamental. Crec que tant a nivell de tècnics com a la plantilla hi ha una gran relació i això acaba beneficiant a tots “.

Sobre el seu salt com a futbolista malgrat la seva joventut -amb poc més de 20 anys ha disputat només aquest enguany 16 partits i ha anotat quatre tants- Moi Gómez prefereix mantenir la calma. “Només puc estar content i agraït. Ha estat un bon any i estic tenint minuts, però encara em queda molt per aprendre. Sóc un futbolista jove, gairebé acabo de començar, i els minuts cal seguir guanyant-se’ls”.

Compartir.