skip to content
Groc Talent ja coneix als seus tres finalistes
Groc Talent ja coneix als seus tres finalistes

La Aldea, Sal4 i Generació Z actuaran el diumenge 12 de març durant la prèvia del partit davant el Real Betis

Groc Talent ja coneix als finalistes de la seua tercera edició. L’afició del Villarreal ha elegit amb els seus vots a La Aldea, Sal4 i Generación Z perquè actuen en la gran final, que tindrà lloc el diumenge 12 de març durant la prèvia del partit del Villarreal CF davant el Real Betis (18.30h).

A través d’un concurs en línia, els aficionats groguets han seleccionat als seus tres grups favorits entre les deu bandes participants: La Aldea, Sal4, Generación Z, Ortopedia Técnica, Pasqual Riera, Sexy Sugar, Entre Cuatro, Rebelodic, Anora Kito i Black London. Un total de 3006 votacions han decidit els finalistes d’aquest concurs musical.

La gran final, en la prèvia del Villarreal-Betis

La final se celebrarà en la Plaça de l’Estadio de la Cerámica. Els grups completaran actuacions de 20 minutos per a delit dels seguidors que acudisquen a gaudir de l’esdeveniment en la Fan Zone. Un jurat professional elegirà al candidat guanyador, que tindrà la meravellosa oportunitat d’actuar en el SanSan Festival.

Groc Talent, promoció al talent musical de la província a través d’Endavant Cultura

El Villarreal CF ha impulsat amb el SanSan Festival el concurs musical de Groc Talent, que enguany celebra la seua tercera edició. Aquesta iniciativa, emmarcada en el projecte del club d’Endavant Cultura, pretén donar a conéixer i promocionar el talent artístic dels grups i bandes de la província de Castelló.

Per si no fos prou, un any més, el guanyador de Groc Talent tindrà la fantàstica oportunitat d’actuar en el SanSan Festival de Benicàssim (6, 7 i 8 d’abril). Red Smoke i Valiente Bosque, guanyadors dels dos primeres edicions del concurs, van complir el somni de formar part de l’impressionant cartell d’aquest important festival en els dues últimes edicions.

Compartir.