Grans sensacions davant un rival exigent (1-2)
||||||

El Villarreal supera el Levante UD gràcies a dos grans gols de Cazorla i Bacca

El Submarí comença a carburar. El Villarreal va aconseguir una nova victòria en el seu segon amistós de pretemporada. L’equip dirigit per Javi Calleja va superar el Levante UD per 1-2 en un xoc exigent i competit, amb vistes a l’enfrontament de la Jornada 2 de LaLiga, que enfrontarà als dos combinats al Ciutat de València (divendres 23 d’agost a les 22.00h).

Els tants grocs els van signar Santi Cazorla i Carlos Bacca, mentre que la diana granota la va anotar Bardhi. El Villarreal va obrir al marcador al minut 26. Després d’un notable inici de partit, el migcampista asturià va avançar als grocs amb un xut potent i col·locat des de la frontal de l’àrea, precedit d’un excel·lent intent de xut, que li va permetre desfer-se de el seu marcador.

Ja en el segon temps, al minut 64, Carlos Bacca va marcar el segon gol del partit. El davanter cafeter va aprofitar una excel·lent assistència del seu company Gerard Moreno per batre per baix, amb un xut creuat, Oier. Durant els últims compassos del xoc, el Levante UD va intentar retallar distàncies i ho va aconseguir per mediació de Bardhi (87′), que amb un xut llunyà va signar l’únic gol del partit per als granotes.

Amb la victòria davant el Levante UD, els grocs posen fi a la segona setmana de pretemporada amb excel·lents sensacions..

Fitxa tècnica:

Levante UD: Aitor Fdez; Miramón, Postigo, Cabaco, Clerc; Manzanara, Campaña, Melero; Hernani, Ivi i Roger. També van jugar en el segon temps: Oier, Toño García, Chema, Bardhi, Morales, Vezo, Rochina, Vukcevic, Sergio León, Coke i Pepelu.

Villarreal CF: Andrés Fdez; Peña, Albiol, Pau, Quintillà; Morlanes, Cazorla, Iborra, Moi Gómez, Leo Suárez i Raba. També van jugar en el segon temps: Barbosa; Mario, Víctor Ruiz, Gerard, Bacca, J. Costa, M. Trigueros, Chuca, Lozano, Chakla, Iván Martín i Andrei.

Gols: 0-1. Min. 26: Cazorla. 0-2, Min. 64: Bacca. 1-2. Min 87: Bardhi.

Àrbitre: Sergio Claudio Museran (Comitè valencià). Va amonestar Campanya per part del Levante UD.

Camp: El Saler.