skip to content
Gizemfrit, nou partner de l’Estadi de la Ceràmica
Gizemfrit, nou partner de l’Estadi de la Ceràmica
HOYOYO

El logo de l’empresa lluirà en la façana de Tribuna del feu del Villarreal CF 

El Villarreal CF i Gizemfrit han arribat a un acord perquè l’empresa forme part de l’Estadi de la Ceràmica com partner oficial. Així, Gizemfrit lluirà en la façana de la graderia de Tribuna del feu groguet durant la pròxima temporada 2018-2019, en la qual el Submarí Groguet tornarà a jugar tres competicions: LaLiga, la UEFA Europa League i la Copa del Rei. 

L’acord es va segellar en el Restaurant Entrelíneas de l’Estadi de la Ceràmica amb la presència del president del Villarreal CF, Fernando Roig, i del CEO de Gizemfrit, Veysi Kuçuk. 

Gizemfrit, que és el major fabricant turc de fregides i esmalts ceràmics, forma part del grup químic Akkök Holding, que va arribar a un acord d’adquisició amb l’empresa ondense Megacolor a la fi del 2017. L’empresa castellonenca, fundada en 2002, està especialitzada en la fabricació i comercialització de tintes d’injecció digital per al sector del taulell. 

Gizemfrit se suma així a la llista de patrocinadors de l’Estadi de la Ceràmica en la categoria de partner oficial. Les empreses que formen part del feu del Villarreal CF són les següents:

  • Patrocinadors oficials: PAMESA, PORCELANOSA, ARGENTA CERÁMICA i TORRECID.
  • Patrocinadors oficials: TAU CERÁMICA, BESTILE, ESMALGLASS-ITACA i COLOROBBIA.
  • Partners oficiales: CICOGRES, INCOGAS, ICA, VIDRES, QUIMICER i GIZEMFRIT.

 

 

Compartir.