skip to content
Gira britànica del Submarí
Gira britànica del Submarí
ACF FOTOGRAFÍA

 

Els grocs s’instal·laran a Leeds i jugaran davant Middlesbrough i Swansea

El Villarreal iniciarà el pròxim 1 d’agost una gira per terres britàniques en la qual s’enfrontarà primer al Middlesbrough FC i posteriorment enfront del Swansea AFC. Els grocs partiran amb avió des de València el divendres 1 d’agost amb destinació Leeds, ciutat en la qual el Submarí instal·larà la seua base d’operacions per a la gira. Una vegada en la localitat anglesa, els grocs s’allotjaran en l’Hotel Oulton Hall, als afores de la ciutat.

El dia 2, el Villarreal visitarà el Riverside Stadium per a enfrontar-se al Middlesbrough FC a partir de les 16.00 hores (15.00 horari local). Una vegada finalitzat el xoc davant el ‘Boro’, el conjunt de Marcelino García Toral tornarà a Leeds per a exercitar-se en les instal·lacions esportives del Rothwell FC -situades a escassos metres de l’hotel- entre els dies 3 i 7 d’agost.

El 8 d’agost, els grocs volaran a Cardiff, capital de Gal·les, per a enfrontar-se el dia 9 d’agost al Swansea AFC en el Liberty Stadium de la localitat a partir de les 16.00 hores. Després de finalitzar el partit, l’equip prendrà un avió de retorn amb rumb a València.

Cal destacar que, a més dels dos partits ja confirmats davant Middlesbrough i Swansea, existeix la possibilitat que el Villarreal dispute un tercer partit en terres britàniques, encara que aquest xoc encara es troba pendent de confirmació.

 

Compartir.