skip to content
Gio: “Tenim fam de triomfs”
Gio: “Tenim fam de triomfs”

ACF FOTOGRAFÍA

El davanter mexicà confia en el potencial del Submarí per la 14-15

El futbolista internacional del Villarreal, Giovani dos Santos, s’ha incorporat als entrenaments amb el convenciment que per a la temporada 14-15 l’equip ho té tot per estar a dalt en la classificació: “Tenim una gran plantilla de la campanya anterior i ara amb les noves incorporacions podem lluitar per aconseguir grans objectius al llarg de l’any”. El punta asteca ha ressaltat l’ambició de tot el grup per iniciar la temporada encarrilant resultats positius, “comencem amb el partit de la prèvia d’Europa League, estic segur que ens classificarem perquè tenim gana de triomfs i això ens donarà confiança per a les següents trobades”.

Per al davanter groguet, a més de la classificació per a la competició europea, l’objectiu ha de ser millorar la sisena posició en la Lliga: “Primer anem a pensar a aconseguir la permanència i tant de bo després passi com la campanya anterior, que vam poder lluitar per estar amb els millors. L’important és anar partit a partit en la Lliga perquè és molt llarga i anem a haver d’estar al cent per cent tot l’any”.

El de Monterrey, després de la seva gran participació en el Mundial de Brasil amb la selecció mexicana, ha assegurat que en la nova campanya vol ser un jugador clau per a l’equip: “Busco superar-me tots els anys i vull ser més regular durant la temporada, donar-ho tot en cada partit. El Villarreal ha confiat en mi i m’ha donat l’estabilitat que m’ha fet créixer com a futbolista”. A més, Gio ha complert el somni de poder jugar al costat del seu germà Jonathan en el mateix equip, “com a germà sempre li dono consells, li vaig parlar dels companys i del cos tècnic, però la decisió final la va prendre ell i estic content de tenir-ho aquí i poder jugar al costat d’ell”. 

 

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/RPgio24jul2014_web.mp4{/mp4remote}
Compartir.