Gio, en el Centre Dental Milenium de Sanitas
Gio, en el Centre Dental Milenium de Sanitas
ACF FOTOGRAFÍA

El davanter del Villarreal es va sometre una revisió i va realitzar una signatura d’autògrafs

El davanter del Villarreal, Giovani dos Santos, ha acudit aquesta vesprada al Centre Dental Milenium Castelló de Sanitas (Plaza Cardona Vives 4, locals 6 i 7) per a realitzar-se una revisió bucodental com a pla de prevenció per a la salut. Durant la visita, el mexicà també va conversar amb els aficionats i va signar autògrafs a tots els presents.

Sanitas és el Proveïdor Mèdic Oficial del Villarreal CF des de 2006. Durant aquest temps, la companyia ha posat a la disposició del club els seus coneixements sanitaris així com els principals avanços tecnològics i assistencials relacionats amb la prevenció, la salut, la nutrició i el benestar. Sota la supervisió dels equips mèdics del club, Sanitas porta cap l’assistència sanitària dels membres de la primera plantilla del Villarreal CF, incloent el seguiment mèdic dels jugadors.

Proveïdor Mèdic Oficial

En el terreny de la medicina esportiva, Sanitas porta més de deu anys cuidant de la salut dels esportistes d’elit de l’esport espanyol i és proveïdor mèdic oficial, del Real Madrid CF, del Villarreal CF, del RCD Mallorca i de l’Equip Olímpic i l’Equip Paralímpic Español.

 

Compartir.