Gerard Moreno suma i segueix amb La Roja

El davanter ‘groguet’ va anotar el gol nacional en l’empat d’Espanya davant Suïssa (1-1)

Un davanter amb molta pólvora. Gerard Moreno va marcar el gol de l’empat de la Selecció Espanyola davant Suïssa (1-1). El futbolista ‘groguet’ va disputar els últims deu minuts del partit i va veure porteria res més ingressar al terreny de joc.

El ‘7’ groc, que va debutar amb la Selecció Espanyola davant Noruega fa just un any, ja acumula huit internacionalitats, en les quals ha transformat quatre gols. L’atacant català marca un gol cada 122 minuts amb l’elàstica rojigualda.

En el compromís davant Suïssa d’UEFA Nations League, va jugar el partit complet el defensa vila-realenc Pau Francisco Torres, que ja suma sis internacionalitats amb Espanya.

Els partits que disputaran els internacionals del Villarreal amb les seues seleccions són els següents (horari peninsular espanyol):