skip to content
Gerard, a l’altura dels més grans
Gerard, a l’altura dels més grans

El davanter català iguala els registres dels màxims golejadors de la història groga abans de concloure la primera volta de lliga

Gerard Moreno travessa el millor moment de la seua carrera futbolística. Als seus 28 anys, el futbolista format a Miralcamp, és la referència en atac del Villarreal CF i un habitual en les convocatòries de la Selecció Espanyola.

Les seues magnífiques actuacions individuals amb l’equip d’Unai Emery s’han vist reforçades pel seu gran paper com a golejador. No en va, el davanter català ha convertit 10 gols en les 18 primeres jornades de LaLiga.

Mancant un partit per a concloure la primera volta, Gerard Moreno compta amb una mitjana golejadora a l’altura dels grans golejadors de la història del Villarreal en Primera Divisió.

Els referents: Forlán, Nihat, Rossi i Bakambu

Transcorregut l’equador de la competició, en la temporada 2004-05, Diego Forlán va transformar 11 gols. Aquella temporada el davanter charrúa va acabar alçant la Bota d’Or, després de marcar 25 gols amb el Submarí.

En una altra temporada memorable per al Villarreal CF, la campanya 2007-08, en la qual el club groc va aconseguir el subcampionat, Nihat Kahveci va arribar a l’equador de lliga amb 10 gols en el seu caseller particular. Aquell any, l’ariet turc va aconseguir la xifra de 18 dianes en LaLiga.

Com no podia ser d’una altra forma, el màxim golejador de la història del Submarí, Giuseppe Rossi, també compta amb un capítol en aquesta estadística. En la temporada 2010-11, el davanter ítalo-americà va transformar 9 gols al final de la primera volta. Va concloure el curs amb 18 dianes en la competició domèstica.

Finalment, Cédric Bakambu va signar 9 gols en les primeres 17 jornades de campionat durant la temporada 2017-18. Després d’aqueixa impressionant arrencada golejadora, l’atacant franc-congolés va posar rumb al futbol xinés el mes de gener.

Compartir.