skip to content
Generación Z brilla en una nova jornada del Groc Talent
Generación Z brilla en una nova jornada del Groc Talent

La banda provincial ha tocat en la Fan Zone durant la prèvia del Villarreal-Cádiz

Els seguidors grocs han gaudit de la música de Generación Z en la prèvia del partit davant el Cádiz CF. El grup provincial ha delectat als centenars de seguidors presents en la Fan Zone de l’Estadio de la Cerámica durant els prolegòmens del partit enfront del conjunt gadità.

Concerts com el de Generación Z formen part de Groc Talent, el concurs musical del Villarreal CF impulsat a través de la iniciativa Endavant Cultura i en col·laboració amb el SanSan Festival.

La votació per a valorar l’actuació de Generación Z obrirà demà dilluns a partir de les 12.00 hores i estarà activa en esta pàgina web fins al següent dilluns.

Generación Z, un grup emergent a Castelló

Jorge Girona, Pablo Camillo, Eder Dañobeitia i Marc Adsuara han crescut en el seu camí musical des que van donar la seua primera actuació a Vila-real. Després de ja participar en les anteriors edicions del Groc Talent, la banda torna al gran escenari situat davant de l’Estadio de la Cerámica per a enlluernar al públic. 

La banda, autora de cançons com ‘Miénteme’, ‘Modo Avión’ o ‘La Marca de tu Bikini’, barallarà per estar present en la final del concurs Groc Talent, que oferix l’oportunitat d’actuar en la pròxima edició del SanSan Festival.

Compartir.