skip to content
“Gener serà un mes clau per a l’equip”
“Gener serà un mes clau per a l’equip”

ACF FOTOGRAFÍA

Mario creu que el Villarreal, amb una gran actuació en 2014, es jugarà part de les seues aspiracions en les pròximes setmanes

El lateral del Villarreal, Mario Gaspar Pérez, ha explicat hui que l’equip, després del seu retorn de les vacances de Nadal, haurà de preparar-se a consciència, ja que els grocs es jugaran part de les seues aspiracions al gener. “Estem bé, amb ganes de competir i de seguir en la línia en la que estava l’equip abans de marxar-nos de vacances. Hem tornat al treball i ho hem fet amb molta intensitat, el míster és molt exigent i ho és sempre des del primer moment. Aquest mes de gener és molt important, un mes clau per a l’equip. Tenim partits contra equips d’a dalt i amb els quals volem seguir barallant. A més, arriba la Copa del Rei, que és una competició en la qual ens agradaria arribar lluny. L’equip va acabar molt fort, per la qual cosa sabem que l’important és mantenir aquest nivell fins a final de temporada i és el que desitgem tots”.

Per al lateral del Submarí, les pròximes setmanes suposaran tot un repte, ja que existeix molta igualtat en la part alta de la taula: “Estem en una situació bonica en la classificació amb diversos equips que aspiren al màxim i amb els quals estem molt a prop. Anem a veure com avança la Lliga, però l’important no és marcar-se metes, l’important és sumar cada partit i ja veurem què passa al final. Fins ara els resultats han sigut bons, per això seguim en la mateixa línia de treball i amb les mateixes idees. Som un equip amb molt marge de millora, per la qual cosa sóc optimista de cara a aquesta segona part de la temporada”.

Quant als objectius per a aquest 2015, l’alacantí destaca la importància de mantenir l’alt ritme mostrat en els últims mesos. “L’objectiu de l’equip per a aquest 2015 és el de seguir com fins ara, seguir en la mateixa línia de treball i d’esforç. Si ho fem podem seguir mantenint el nivell de resultats que hem aconseguit últimament. Sabem que en el moment que et relaxes una mica, tot es va al trast i per això hem de seguir igual. En Lliga la idea és la de seguir sumant partit a partit i ja veurem al final on estem. En la resta de competicions tenim molta il·lusió de poder arribar el més lluny possible”.

El primer rival de l’any per als grocs serà l’Elche (dissabte, 20.00 hores), un conjunt necessitat de punts i que eixirà a per totes. Per a Mario, els frangi-i-verds són un rival perillós davant el qual hauran d’estar molt atents. “Tenim un partit complicat i sabem que a partir d’ara els equips ja no tenen marge d’error i per tant ja són partits en els quals t’ho jugues tot. L’Elche està en un moment complicat, la seua situació ho fa ser un equip perillós, ja que està molt necessitat. Per açò esperem un partit molt dur, ja que són un equip amb bons jugadors i que malgrat estar en una situació tan complicada, poden reaccionar en qualsevol moment”.

 

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/RPmario301214_web.mp4{/mp4remote}
Compartir.