Gaudeix del Villarreal C-Orihuela en directe!
Gaudeix del Villarreal C-Orihuela en directe!

ACF FOTOGRAFÍA

El partit es podrà veure a Villarreal CF Live i a Televisión de Castellón Mediterráneo

El partit entre el Villarreal C i el Orihuela d’aquest diumenge 14 de febrer, corresponent a la 25a jornada de Tercera, serà el ‘Partit de la Cantera Grogueta’ d’aquest cap de setmana. Aquesta retransmissió del futbol base groc es podrà veure a Televisión de Castellón Mediterráneo i a Villarreal CF Live, la plataforma d’emissió en directe del club a través de la seva pàgina web.

La prèvia del partit arrencarà a les 11.30 hores amb reportatges exclusius que estaran dedicats al CF Vilafamés, que és un dels 40 clubs que ha signat el conveni Endavant Futbol Provincial amb el Villarreal CF, i al Benjamí Roda de la Cantera Grogueta. A les 12.00 hores començarà a rodar la pilota sobre la gespa del Miniestadi de la Ciutat Esportiva.

El Villarreal C buscarà és cinquè a la taula a només dos punts de la zona de promoció d’ascens a Segona Divisió B. Per la seva banda, l’Orihuela és setè a la taula i també se situa molt a prop dels llocs de privilegi.

Un dels futbolistes més destacats del Villarreal C aquesta temporada com és Javi García analitza la prèvia d’aquest partit al vídeo adjunt a aquesta notícia.

El programa Cantera Grogueta, a Televisión de Castellón Mediterráneo i al web

Cantera Grogueta és un programa de televisió que s’emet a Televisión de Castellón Mediterráneo tots els dimecres a les 19.00 hores (repetició els dijous a les 14.00 hores) i que també està disponible a la web oficial del Villarreal CF (www.villarrealcf.es).

Compartir.