“Guanyar al Zürich era molt important”
“Guanyar al Zürich era molt important”
ACF FOTOGRAFÍA

Marcelino lloa la gran tasca dels seus futbolistes en la golejada davant els suïssos

 

Satisfet i agraït als seus futbolistes. Així va acabar el partit Marcelino García Toral. El tècnic del Villarreal es va desfer en elogis cap als seus futbolistes i va destacar la importància de sumar set punts després de la disputa de tres jornades de la Fase de Grups de la UEFA Europa League. “Després que ens empatessin prop del descans hem reflexionat al vestidor sobre com havíem jugat el primer temps sent conscients que havíem de millorar per guanyar aquest partit. Guanyar el Zürich era molt important”, va assegurar.

El Submarí va haver de treballar durament per doblegar al conjunt suís. I això que va aconseguir avançar-se molt aviat al marcador amb una jugada brillant en què Gerard Moreno va tindre molta generositat regalant el gol al seu company Cani. “Gerard sap que el cos tècnic li donem més importància al que ha fet avui. Aquesta generositat és molt important, era la millor decisió i públicament li done les gràcies perquè ha fet el que ha de fer un futbolista. És igual qui marqui el gol i sí triar la millor opció per aconseguir-ho”, ha comentat Marcelino.

Segons el preparador asturià, marcar tan aviat va provocar que el seu equip baixés lleugerament el seu rendiment en la primera meitat: “La realitat és que hem baixat la intensitat. Marcar tan aviat hauria d’haver servit per tenir més confiança i autoestima, però a poc a poc ens vam desconnectant de manera que vam encaixar un gol que tampoc hauríem d’haver encaixat d’haver estat concentrats”.

Marcelino va realitzar diversos canvis en l’onze titular a causa de l’acumulació de partits. Una cosa que segons el tècnic és necessaria i també justa. “Quan fem rotacions no ho fem a l’atzar, sinó perquè tenim una plantilla competitiva que té una actitud diària extraordinària i hem de ser justos repartint els minuts de joc amb tots els futbolistes. Fins ara tots estan rendint a la perfecció. Tots estan aportant el seu capacitat perquè l’equip no es ressenti tot i les lesions”, ha recordat.

Finalment, l’entrenador del Villarreal va lloar la gran actuació de Bruno Soriano, que fins i tot va marcar un autèntic golàs de falta directa. De fet, Marcelino no entén el fet que el capità del Submarí no vagi a la Selecció Espanyola: “Sempre tinc el màxim respecte amb tothom, però em sembla molt injust que Bruno no vagi a la selecció. Ja ho pensava abans del mundial i ara que hi ha hagut canvis ho entenc menys. El just seria que s’acordaren del Villarreal i en concret de Bruno perquè porta molt de temps demostrant la seva grandíssima capacitat. Tot això ho dic des del màxim respecte cap al seleccionador”.

 

 

 

 

 

 

 

Compartir.