Gabriel: “Volem guanyar i ser primers”
Gabriel: “Volem guanyar i ser primers”
ACF FOTOGRAFÍA

 

El defensa brasiler adverteix del perill del Borussia Mönchengladbach

 

 

El defensa brasiler del Villarreal, Gabriel Paulista, es va mostrar confiat en les possibilitats del Submarí en el partit del pròxim dijous en El Madrigal contra el Borussia Mönchengladbach alemany. De fet, el ‘20’ groc assegura que la victòria és molt important: “El dijous juguem un partit molt bonic. Juguem a casa i estem obligats a guanyar perquè volem ser primers. Estem molt conscienciats per a guanyar i aconseguir-ho”.

Segons el potent central no serà fàcil doblegar a un dels equips més potents de la Bundesliga: “Esperem un partit obert, ja que els dos equips tenim qualitat i juguem un bon futbol. Hem d’atacar, però també ser intel·ligents per a no patir les seues contres. Ells tenen un equip molt perillós i amb qualitat. Haurem d’estar molt atents a tot, però crec que tenim moltes opcions de guanyar”.

La patida i important victòria del passat diumenge davant el Getafe ha reforçat la moral del vestuari del Submarí. “L’equip venia de quatre partits sense guanyar i teníem pressió. Sabíem que els punts eren vitals i per açò estem molt contents d’haver-los sumat. Ens feia falta guanyar. Després de la victòria a casa, les coses es veuen d’una altra manera”, va concloure Gabriel.

 

Compartir.