skip to content
Fraternitat groga en el ‘Dia del Penyista’
Fraternitat groga en el ‘Dia del Penyista’

VILLARREAL CF

Desenes d’aficionats grocs s’han congregat a la Ciutat Esportiva per celebrar aquesta jornada de convivència

Aquest diumenge s’ha celebrat amb èxit el ‘Dia del Penyista’, una jornada irrepetible en la qual va regnar un ambient fantàstic durant tot el dia. Desenes d’aficionats pertanyents a alguna de les més de 20 penyes del Villarreal van assistir a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva per gaudir de la gran festa dels penyistes, organitzada per l’Agrupació de Penyes del Villarreal (APV).

L’esdeveniment va arrencar a les 9.00 hores, quan es van donar cita en els limítrofs de l’espectacular Estadi de la Ceràmica desenes de seguidors grocs per posar rumb a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva del Villarreal, on va tenir lloc la resta de la jornada. 

A les 10.00 hores, es va celebrar l’esmorzar, que va servir als penyistes per afrontar amb força la diversitat de jocs i activitats que anaven a tenir lloc. Partits de futbol, carreres de sac, tornejos de parxís i ‘guiñote’… Múltiples distraccions per amenitzar una jornada que va brillar amb llum pròpia. Com a colofó al ‘Dia del Penyista’, a les 14.00 hores, els assistents van poder delectar-se amb una monumental paella que va posar la guinda a una jornada de pura fraternitat groga.

Compartir.