skip to content
Foyth: “Treballem amb la idea de ficar-nos a Europa”
Foyth: “Treballem amb la idea de ficar-nos a Europa”
||||||

El futbolista argentí destaca la reacció de l’equip en LaLiga i desitja recórrer un bonic camí en Champions

Juan Foyth va comparéixer hui en roda de premsa a la Ciutat Esportiva Miralcamp abans del partit contra l’Elche CF en el Martínez Valero. Aquests són els aspectes més destacats de les declaracions del defensor argentí del Villarreal, que complia 24 anys hui:

Reacció de l’equip

“Crec que des del principi de temporada treballem amb la idea de ficar-nos a Europa. Un objectiu més ambiciós seria estar entre els quatre primers. Fa dos mesos tots pensaven que estàvem fora de tot, però en LaLiga tot canvia molt si agafes unes quantes victòries seguides. Ara hem d’anar a Elx a traure els tres punts”.

Rotacions

“Tots ens entrenem de la mateixa manera per a estar preparats quan ens necessite l’entrenador. L’altre dia (partit contra l’Atlético) teníem diverses baixes i tots ho van fer bé i això ho demostra”.

Central o lateral?

“Crec que quan a l’equip li va bé, els nivells individuals ressalten. Tots estem treballant per al bé de l’equip. Quan vaig començar enguany, la meua mentalitat era jugar en la posició que em tocara sense buscar cap excusa. Hi ha vegades que fins a la meua dona em pregunta si continue sent central o ja soc lateral. Crec que soc un mix de les dues. Sempre intente donar el millor en cada posició”.

Objectius

“Els que em marque jo i tot el grup és fer un bonic camí en Champions perquè és una cosa històrica amb el club i aconseguir la classificació per a llocs europeus. Els objectius individuals van lligats als grupals. Quan a l’equip li va bé, tots eixim beneficiats”.

Punxa en l’enllaç per a veure la roda de premsa de Juan Foyth completa.

Compartir.