Forts en La Ceràmica per a seguir pel bon camí
Forts en La Ceràmica per a seguir pel bon camí
||||||
 Unai Emery advoca per ser un equip recognoscible davant un CA Osasuna que arriba en un bon moment de joc 

L’entrenador del Villarreal CF Unai Emery ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar la prèvia del partit davant el CA Osasuna en l’Estadi de la Ceràmica (diumenge, 14.00 hores).

El CA Osasuna, un rival amb bones sensacions

“És un equip que transmet molt sentiment. Han trobat un entrenador perfecte per a la seua filosofia. És un club estable. A principi de temporada van tindre alguns dubtes, però ara estan en un gran moment de joc, de confiança i de resultats. Volen afermar-se en Primera Divisió”.

Un equip intens i amb capacitat ofensiva

“Trobarem un equip al qual li agrada pressionar, que és intens en els duels i cerca allunyar a l’equip contrari de la seua porteria. Són molt bons en les segones jugades. Tenen gent ràpida, amb desborde i amb rematada. Estan en un bon moment de confiança. Trobarem un rival que ens exigirà molt mentalment i físicament”.

Ser forts en l’Estadi de la Ceràmica

“Necessitem els tres punts i sentir-nos forts en La Ceràmica. El repte és trobar un rendiment alt amb l’equip i desactivar el seu futbol. Hem de ser capaços de superar la seua pressió molt agressiva, trobar bones passades i gestionar correctament els temps del joc”.

Novetats de cara al CA Osasuna

“Hi haurà canvis en l’onze. Tenim una gran plantilla. Manegem diverses alternatives en totes les línies”.

Un Villarreal que va a més

“Estem tenint una progressió. Analitzem bé les situacions que estem vivint. Partint de la base que som un equip que vol tindre bon posicionament i bona circulació de pilota, volem saber quan ser agressiu a l’hora de buscar els espais, com trencar les línies de l’equip rival. L’equip va trobant respostes a aquestes situacions. Estem amb confiança, no sols per les victòries també per les sensacions”.

Compartir.