Fortalesa mental
Fortalesa mental
HOYOYO

Iborra destaca que l’equip ha d’estar molt concentrat davant el Celta de Vigo

Un partit important. El migcampista valencià del Villarreal CF, Vicente Iborra, ha destacat aquest migdia que l’equip ha d’estar preparat mentalment de cara a l’important compromís de dissabte davant el Celta de Vigo a Balaídos (18.30 hores): “Haurem de ser molt forts mentalment i que ells ens vegen forts al darrere i amb força amunt. Respectar-los, però sent conscients del que ens juguem nosaltres també. Sabem el que senten, sabem el que estan passant i no volem tornar a això”.

Per Iborra, el partit no és definitiu: “No crec que siga un partit definitiu passe el que passe, ja que quedaran molts partits per jugar i molts punts. És veritat que som rivals que lluitem pel mateix i que és un partit important per a els dos, però passe el que passe no sentència res”.

Pel que fa al Celta, el ’10’ del Villarreal adverteix que serà perillós: “Ells estan en una situació en la que nosaltres ja hem estat i coneixem, juguen a casa i sens dubte és un partit vital. Per la nostra part hem de tindre la mateixa necessitat que ells, com he dit ja hem viscut aquesta situació i no volem passar una altra vegada per això. Pel que hem d’eixir amb les mateixes ganes i la mateixa necessitat que ells”.

El Submarí tindrà una gran quantitat de baixes per a aquest partit. “Tenim jugadors amb molèsties i amb problemes, però hem de treballar per arribar de la millor manera a aquest partit. Tenim plantilla i jugadors per solucionar els problemes i hem de fer-ho de la millor manera possible. Estic segur que tindrem un equip molt competitiu per Vigo. El míster pot comptar amb mi en la posició que crega, si és de central o de mig, el que vull és ajudar i fer-ho en cada partit. He pogut jugar en diverses posicions i en funció del que necessita l’equip puc jugar, pel que de central ho puc fer. És una posició en la qual he treballat aquí i he jugat altres vegades”, va comentar Iborra.

El de Montcada s’ha convertit en peça clau de l’equip des que va arribar al mercat d’hivern. “Tinc una manera de ser, des del primer dia vaig dir que vaig vindre per ajudar i ho faig perquè l’equip aconsegueixi l’objectiu i per ara s’està aconseguint. Més que jugar, dels gols o assistències, el que més em satisfà és veure que l’equip surt de baix”, ha conclòs.

Per veure la roda de premsa completa de Vicente Iborra tan sols cal punxar en la pestanya de vídeo.

Compartir.