Fornals, talent i sacrifici
Fornals, talent i sacrifici
HOYOYO

El castellonenc és el futbolista del Villarreal que més quilòmetres recorre per partit

Treball i qualitat. Són dues de les paraules que millor defineixen a Pablo Fornals. El migcampista de Villarreal CF és el jugador ‘groguet’ que major distància recorre per partit, amb una mitjana de 12.255 quilòmetres. Fins a la data, el ‘8’ groc s’ha convertit en una peça fonamental en l’esquema de Calleja, havent disputat com a titular el 90% dels partits del Villarreal CF.

Actuant per darrere dels ariets, el seu desplegament físic ha permès al Submarí ser un equip intens, que busca constantment la recuperació ràpida en camp contrari. Malgrat tractar-se d’un futbolista associatiu, Fornals compta amb xifres més que notables en tasques defensives. No en va, efectua quasi set recuperacions de pilota per partit.

Si defensivament és un jugador destacat, en la parcel·la ofensiva destapa les seues majors virtuts. “Estic a gust en el terreny de joc i tenint la pilota. Tinc llibertat per moure per tot el camp i això m’obre possibilitats”, explica.

Amb una excel·lent visió de joc, el migcampista castellonenc interpreta el futbol com pocs. A més de tractar-se d’un dels futbolistes que més intervé en el joc (48 passades per partit), és un dels principals assistents, filtrant pilotes impossibles, com la que li va cedir a Sansone diumenge passat en el segon gol de l’italià davant el Màlaga (2-0). “La victòria ens dóna tranquil·litat per seguir millorant durant la jornada internacional”, exposa.

Per veure les declaracions de Fornals al terme del xoc davant del Màlaga CF, només cal punxar en la pestanya de vídeo situada just baix de la fotografia principal.

Compartir.